Bomba in cazul crimelor din Caracal! Doi italieni sustin ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a spus ca le poate face rost de fete! Un afacerist din Timisoara face lumina!

Publicat: 01 Aug. 2019, 11:14 News
Bomba in cazul crimelor din Caracal! Doi italieni sustin ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a spus ca le poate face rost de fete! Un afacerist din Timisoara face lumina!

Se pare ca fiica lui Gheorghe Dinca ar fi fost vazuta cu fete tinere prin Italia si ca si ea ar fi implicata intr-un lant de trafic de fete pentru prostitutie.

Bomba in cazul crimelor din Caracal! Fiica lui Dinca ar fi implicata! Lucrurile par sa se complice in cazul crimelor din Caracal. Apar in fiecare zi elemente noi si personaje care ar fi implicate intr-o retea ampla de trafic de persoane.

Cel mai nou element aparut in ancheta este fiica lui Gheorghe Dinca, Daniela, stabilita in Italia dupa ce s-a casatorit acolo cu un milionar care intre timp a decedat. Un afacerist aradea, Nicolae Cilan, a declarat pentru Adevarul.ro ca doi dintre partenerii lui de afaceri italieni pot depune marturie in fata autoritatilor ca fiica lui Gheorghe Dinca, Daniela, le-a propus sa le faca rost de fete pentru relatii sexuale. Afaceristul aradean sustine ca Daniela ar fi fost cercetata pentru furt dintr-o farmacie veterinara iar asta a fost motivul pentru care ar fi plecat in Italia sa ingrijeasca o batrana. Acolo l-a cunoscut pe Albiero, un itlian foarte bogat care se pare ca nu avea doar afaceri curate.

Intre timp afaceristul italian, Albiero, concubinul fiicei lui Gheorghe Dinca, a murit si i-a lasat si ei o parte dintre banii negrii pe care ii avea. Una dintre proprietatile pe care femeia le-a administreaza in Romania este un domeniu de vanatoare, Artemis Montana cumparat de italian pe numele ei. Aici vin sa vaneze mai multi italieni care beneficiaza de terenul de vanatoare si li se ofera si fete in scopuri sexuale mai sustine afaceristul aradean.

Bomba in cazul crimelor din Caracal! Fiica lui Dinca ar fi implicata!

„Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul. Era undeva între 10.000 şi 18.000 de lei nu mai ştiu exact. S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care şi-a retras plângerea. Probabil l-au motivat serios”, a mai declarat Cilan, pentru „Adevărul”.

„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan pentru „Adevărul”.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti citi AICI

Publicat: 01 Aug. 2019, 11:14 News
Pe aceeași temă