Imagini incredibile de la cautarile Politiei! Explicatia pozei care a devenit virala pe Facebook cu politistii care sar gardul! Sunt disperati sa o gaseasca pe Alexandra!

Publicat: 01 Aug. 2019, 10:52 News

Dupa tragedia fara margini a celor doua minore ucise si o presiune publica uriasa, politia din Caracal a inceput sa faca ceea ce trebuia sa faca inca de la inceput.

Imagini incredibile de la cautarile Politiei in cazul Alexandrei! Politia a primit in ultimele zile mai multe piste pe care le-a investigat cum a stiut mai bine. Toti agentii de politie din Caracal sunt mobilizati sa verifice orice informatie.

Sub presiunea publica imensa si cu zeci de jurnalisti care ii urmaresc la fiecare pas politistii din Caracal au intrat cu totii in priza iar imaginile cu ei cautand-o pe Alexandra arata si mai bine haosul din sistemul MAI. Polițiștii, scafandrii, procurorii au scotocit prin toate canalele și în toate curțile vecinilor lui Gheorghe Dincă în căutarea fetelor și a probelor care să ajute ancheta. Polițiștii au primit la prânz o informație care spunea că fata de 15 ani ani răpită de individul din Caracal trăiește.

Unele dintre informatii indicau cu precizie casa si podul in care ar fi fost tinuta Alexandra iar politia a fugit imediat la fata locului. Asa cum s-a dovedit insa a fost o pista falsa.

– Ne-am uitat, nu e nici acolo! Ne-am uitat peste tot!

– Ați găsit ceva?

Polițiștii aleargă.

– Ia mașina, hai!

– Unde mergeți?

Dupa ce o femeie din Caracal stabilita in Cipru ar fi alertat autoritatile ca Alexandra este in viata si este ascunsa intr-un pod dintr-o casa parasita politistii au plecat acolo. Jurnalistii s-au tinut dupa ei si pentru ca proprietatea era imprejmuita cu un gard inalt, la final cand au iesit din curte in viteza politistii au sarit aproape in tandem gardul, o imagine pe care nu prea o vezi cu politistii din Romania ci mai mult in filme.

După aceea, polițiștii au chemat în ajutor scafandrii ISU și au început căutările într-un lac dintr-o localitate învecinată. Aici barcile scafandrilor pluteau pe langa malul unde veneau vacile sa bea apa, o imagine destul de dezolanta a cautarilor fara nicio izbanda pana acum.

Imagini incredibile de la cautarile Politiei in cazul Alexandrei!

Pana acum criminalul din Caracal nu a oferit nicio informatie care sa poata fi verificata in legatura cu cele doua fete sau cadavrele lor. Parerile anchetatorilor difera dar un lucru este sigur, pana in acest moment nu exista probe incontestabile care sa ateste ca fetele sunt moarte, motiv pentru care orice pista care ar presupune ca fetele sunt in viata este tratata cu prioritate.

Publicat: 01 Aug. 2019, 10:52 News
Pe aceeași temă