Criminalul din Caracal, readus la ‘casa ororilor’. Ce se va intampla cu el, acolo VIDEO

Publicat: 03 Aug. 2019, 10:14 Ciao.ro

In dimineata zilei de sambata, 3 august 2019, Gheorghe Dinca a fost adus din nou la resedinta sa. Politia a reluat cercetarile.

Criminalul din Caracal a fost readus la ‘casa ororilor’. Ancheta continuă, sâmbătă, 3 august 2019, în Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă, după ce familia Alexandrei a primit vestea că fata lor a fost ucisă. ADN-ul din oasele şi cenuşa recoltate coincid cu cele ale copilei care a sunat de trei ori la 112, pentru a fi salvată, fără succes.

UPDATE ORA 9:10 – Gheorghe Dincă a ajuns la Casa Groazei din Caracal şi participă la cercetări.

Între timp, familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele şi cenuşa recoltate. Cercetările au fost reluate după ce familia fetei de 15 ani a fost anunţată, de ministrul Justiţiei, că ADN-ul copilei a fost identificat în oasele şi cenuşa recoltate.

Criminalul din Caracal, readus la ‘casa ororilor’ VIDEO


Procurorii DIICOT, împreună cu experţii criminalişti, vor cerceta fiecare loc din curtea lui Gheorghe Dincă, urmând ca apoi să verifice cu atenţie şi casa. Vor fi verificate şi gropile acoperite cu beton, pentru acest lucru fiind aduse utilaja şi aparatură speciale.

Alexandru Cumpănaşu a declarat, vineri seara, că familia Alexandrei a fost sunată de ministrul Justiţiei, Ana Birchall. Aceasta le-a transmis că ADN-ul din oasele găsite în butoi, la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML, este al fetei.

Astfel, se confirmă ceea ce Gheorghe Dincă declarase încă de duminică, şi anume că a ucis-o pe Alexandra.

Politia a reluat cercetarile pe Strada Craiovei 169

De vineri, surse din Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” au declarat că rezultatele expertizei antropologice, finalizate vineri, arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 15 şi 17 ani.

Ancheta continuă, sâmbătă, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat, dar este analizată şi posibilitatea de a exista mai multe victime, mai ales că Dincă a spus că a ucis-o şi pe Luiza. În probele recoltate şi analizate până în prezent, la 11 zile de la dispariţia Alexandrei, s-a identificat, deocamdată, un singur ADN, cel al fetei de 15 ani.

DIICOT Structura Centrală, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, a Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, a Institutului Naţional de Criminalistică, precum şi ofiţeri din cadrul Serviciului Criminalistic din Poliţia Capitalei încearcă, de vineri, să adune probe pentru a afla ce s-a întâmplat în Casa Groazei.

ADN-ul oaselor arse ar fi al Alexandrei

Alte probe adunate, vineri, din casa lui Gheorghe Dincă urmează să fie analizate. Este vorba de alte oase, despre care nu se ştie dacă sunt de origine umană sau animală, precum şi probe biologice. Fragmentele osoase urmează să fie analizate din punct de vedere genetic şi antropologic.

Vineri, în cadrul anchetei, au fost găsite în parcul din Caracal cartela SIM şi telefonul Alexandrei. La aceste din urmă probe, anchetatorii au fost duşi chiar de către Gheorghe Dincă. Căutările s-au încheiat, vineri, în jurul orei 18 şi reluate sâmbătă, la prima oră, întrucât anchetatorii spun că au sectorizat zonele şi fiecare este verificată de echipe complexe.

În curtea lui Gheorghe Dincă urmează să fie verificate şi gropile betonate, fiind aşteptate utilaje pentru a se putea realiza acest lucru. Dincă a participat, vineri, la cercetări şi a rămas la Caracal pentru a participa şi sâmbătă, acesta nemaifiind dus în Arestul Central.

Gropile betonate sunt cercetate de anchetatori

În timpul celor nouă ore de audieri de la DIICOT, în timpul nopţii de joi spre vineri, Gheorghe Dincă ar fi oferit noi detalii despre faptele comise.

Anterior, procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă, sub cordonarea directă a căruia se află instrumentarea cauzei, preciza că anchetatorii l-au întrebat pe Gheorghe Dincă ce a făcut cu cadavrele după ce le-a ucis, acesta devenind confuz şi spunând că iniţial a aruncat corpul fetei de 15 ani în Olt, apoi şi-a schimbat declaraţia, spunând că l-a aruncat de fapt în Dunăre.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulid, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre.

La scurt timp după apariţia cazului Caracal au început speculaţiile cu privire la o posibilă reţea mai amplă, din care ar face parte şi Gheorghe Dincă.

Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal! „La 10:30 a bagat-o pe Alexandra in casa! A trecut pe langa mine si nu m-a salutat!”

Gheorghe Dinca, parte din retea de trafic de carne vie?

Astfel, o femeie din Caracal a povestit, marţi, corespondentului MEDIAFAX, refuzând să fie filmată, că la locuinţa lui Dincă a fost văzută de mai multe ori o maşină de lux condusă de o femeie. Tânăra a auzit prin Caracal că femeia care conduce maşina de lux este cea care „atrăgea fetele” şi le ducea la Dincă. Aceeaşi tânără spune că localnicii sunt cu toţii convinşi că Dincă nu făcea faptele singur, dar nu vor vorbi niciodată. De teamă.

Bomba in cazul crimelor din Caracal! Doi italieni sustin ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a spus ca le poate face rost de fete! Un afacerist din Timisoara face lumina!

De asemenea, un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă spune că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, vineri, că nu are legătură cu faptele tatălui ei, nici cu traficul de persoane şi va face declaraţii în faţa anchetatorilor atunci când va fi solicitată.

Bomba! Anchetatorii au gasit in telefonul lui Dinca numere de telefon ale politistilor din Caracal si ale unor interlopi

Publicat: 03 Aug. 2019, 10:14 Ciao.ro
Pe aceeași temă