De ce Gheorghe Dincă le-a luat pe Luiza si Alexandra, cu masina: ‘El a crezut că fetele sunt…’

Publicat: 03 Aug. 2019, 17:28 Life

Avocatul criminalului din Caracal a facut cateva marturisiri socante. Acestea i-au fost spuse de clientul sau, care se afla retinut.

S-a aflat de ce Gheorghe Dincă le-a luat pe Luiza si Alexandra, cu masina. Apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că bărbatul a susținut, la audieri, că a crezut că Luiza și Alexandra sunt prostituate și a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fetele.

„Şi-a menţinut declaraţiile, a dat indicii pentru a se lămuri cazul. (…) Nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate. El a crezut că sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. (…) A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale (cu fetele, n.r). Susţine că sunt doar două victime” a declarat apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Digi24.

De ce Gheorghe Dincă le-a luat pe Luiza si Alexandra, cu masina

Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea
Luiza a fost prima victima a criminalului din Caracal

„Nu a fost întrebat de apartenenţa la o reţea, nu să în picioare asa ceva. Din câte rezultă din dosar era un om singuratic, nu se putea insista pe această parte pentru că a negat absolut orice. A fost întrebat, a negat, nu avea cum continua audierea pe aşa ceva, trebuie să ai probe pe care să i le pui în faţă, nu s-a prezentat aşa ceva. Deci nu se putea continua şi bănuiesc că nu sunt probe dacă nu i s-a pus nimic în faţă. A fost întrebat de complici, a negat, nu se pune problema, nu sunt probe în acest sens”, a mai spus acesta, conform digi24.ro.

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut două crime, a fost adus, sâmbătă, la locuința sa din Caracal, unde participă, alături de procurorii DIICOT, la cercetările din Casa Groazei. Între timp, familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele și cenușa recoltate.

Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Publicat: 03 Aug. 2019, 17:28 Life
Pe aceeași temă