Gheorghe Dinca, PROXENET in Bari, Italia? Informatii socante ies la iveala despre actiunile lui din ‘cizma’

Publicat: 03 Aug. 2019, 13:38 Life

In cautarea unui trai decent, criminalul din Caracal si-a incercat norocul peste hotare, in Italia. Dar ca acolo nu a muncit legal, sustin cei care il stiu.

Gheorghe Dinca a fost proxenet in Bari, Italia? Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, acesta a locuit in ‘raiul proxenetilor’, asa cum este cunoscut acest oras din ‘cizma’. Victimele sunt supuse la chinuri greu de imaginat si primesc putini bani de la clienti.

Presa din Italia a preluat drama din Caracal si au gasit si informatii de la carabinierii din Italia, mai exact din Bari. Inca se spera ca Luiza si Alexandra sa fie in viata. In acest oras se afla o retea de traficanti de carne vie care exploateaza mii de minori din estul Europei.

Gheorghe Dinca, PROXENET in Bari, Italia?

In ultimii 10 ani, italienii au arestat sute de membri ai gruparilor. 30 dintre ei erau romani, sustine sursa sus mentionata. Gheorghe Dinca locuia la periferia orasului Bari unde au fost gasite mai multe victime ale proxenetilor. Este vorba de copii si mai mici de 8 ani.

Multi minori erau romani si incasau 50-60 de euro de la clienti. Presa din Italia a realizat cateva materiale despre acest subiect. Victimele proxenetilor au vorbit cu jurnalistii italieni, sub protectia anonimatului. O femeie din Bari sustine ca Gheorghe Dinca era cunoscut in oras pentru proxenetism. Aducea fete din Romania in Bari si le obliga sa se prostitueze.

Gheorghe Dinca ducea minore la produs, in Bari

“El și cu prietenul lui din Constanța, unul Mihai, aduceau fete în Italia. Le păcăleau că își vor găsi de muncă acolo, dar odată ajunse în Bari erau obligate să se prostitueze. Aveau și fete prietene cu ei, care chemau fete din țară pentru a se prostitua acolo.Toată lumea îi cunoștea, dar nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Îi vedeam, dar ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăștia aduc fete din țară și le obligă să se prostitueze”, a declarat femeia în cadrul unui interviu la România TV.

Gheorghe Dinca, interdictie in Italia

Gheorghe Dinca are interdictie sa intre in Italia dupa ce a agresat fiica unei femei, cu care a locuit in concubinaj. Gheorghe Dinca si Mihai Z. erau cunoscuti in oras. Romanii din oras sustin ca cel din urma era implicat in trafic de droguri si de persoane. In 2011, a si fost arestat.

Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO

Fetele care nu stiau italiana si nu puteau cere ajutor erau victimele proxenetilor. In 2018, politia din Bari au gasit 3 minore din Romania care fusesera sechestrate de 4 romani. Cea mai mica era insarcinata. Copilul urma sa fie vandut cu 28.000 de euro.

Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte

“(n.r.: Traficanții) aveau obiceiul să le ceară bani femeilor pentru locurile de muncă oferite: 300 -400 de euro. Reveneau apoi să le mai ceară bani, un fel de șantaj, iar dacă refuzau, femeile erau bătute chiar și în mijlocul străzii. Bănuiam cu toții că aduc femei din România. Se vorbea”, a declarat o româncă pentru Digi24.

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!

Publicat: 03 Aug. 2019, 13:38 Life
Pe aceeași temă