VIDEO! Sofer de Bucuresti! Un smecher cu X6 a impins masina din spatele lui pana pe trecerea de pietoni ca sa iasa el!

Publicat: 08 aug. 2019, 09:52 Autor: D. C. Viral

In masina cu soferul era si copilul sau care prin puterea exemplului candva o sa devina si el un sofer la fel de agresiv ca si tatal sau.

Un sofer a impins masina din spatele lui pana pe trecerea de pietoni! Viralul saptamanii vine din Bucuresti dintr-o parcare din zona Aviatorilor, acolo unde locurile extrem de limitate de parcare ii fac pe soferi sa recurga la gesturi extreme.

Soferul nerabdator a fost blocat in parcare de o alta masina si dupa ce a claxonat cateva minute, iar soferul care a blocat nu si-a lasat nici numarul in parbriz s-a hotarat sa-si rezolve singur problema. Imaginile sunt incredibile pentru ca nu vezi in fiecare zi un sofer dispus sa isi strice bara din spate a unei masini de zeci de mii de euro doar ca sa iasa din parcare pentru ca se grabeste. Soferul BMW-ului se da jos si evalueaza situatia dupa care se uita pe geamul masinii si vede ca masina din spatele lui nu era bagata in viteza si nu avea nici frana de mana trasa, asa ca s-a gandit sa o impinga. S-a urcat la volanul SUV-ului sau si a inceput sa dea usor cu spatele pana s-a lipit de Volskwagenul din spatele sau.

Dupa ce a reusit sa impinga masina din spatele lui pana pe trecerea de pietoni si-a dat seama ca mai are o problema, soferii care voiau sa treaca prin spatele parcarii. Smecherul cu X6 s-a dat iar jos de la volan si a inceput sa dirijeze putin circulatia ca sa-si faca loc sa poata iesi in bulevard. In tot acest timp mai multi oameni care asteaptau autobuzul in spatie se uitau socati la intreaga scena.

 Un sofer a impins masina din spatele lui pana pe trecerea de pietoni!

 

”Nici in India nu vezi asa haos, țărani treziti cu mașină”, scrie unul dintre comentatori.

”De-aia o laşi în viteză şi cu frâna de mână trasă”, arată un alt comentariu, contrazis de un altul: ”Nu și dacă blochezi calea de acces în parcare”.

”Când credeam că le-am vazut pe toate în trafic”, arată un alt comentariu.

Publicat: 08 aug. 2019, 09:52 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă