S-a aflat cine este biciclistul care a murit ieri pe Soseaua Panduri. Era cunoscut in showbiz

Publicat: 08 Aug. 2019, 09:36 News 4

S-a aflat cine a fost biciclistul care a murit ieri pe Soseaua Panduri. Este vorba despre Catalin Becheanu si se pare ca era cunoscut in lumea mondena din Romania.

Catalin Becheanu lucrase la CSA Steaua Bucuresti, conform profilului sau de Facebook

Cum a murit Catalin Becheanu. Conform paginii de Facebook a lui Cătălin Becheanu, acesta era un impatimit al fotbalului si se invartea prin cercurile mondene din Capitala. De altfel, tânărul evolua pentru echipa de juniori CSA Steaua București, unul dintre cele mai bune cluburi din țara noastră.

Cum a murit Catalin Becheanu

S-a aflat cine este biciclistul care a murit ieri pe Soseaua Panduri

Moartea tânărului a fost confirmată de Brigada Rutieră București. În urma accidentului în care s-a stins din viață Cătălin astăzi, 7 august, traficul rutier a fost restricționat în zonă. Mai exact, accidentul s-a produs undeva între strada profesor Doctor Baltazar și Bulevardul Geniului.

„În jurul orei 09.10, pe Şoseaua Panduri, pe sensul de mers către Răzoare, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi un biciclist, în urma căruia biciclistul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost rănit grav, ulterior acesta a decedat la faţa locului”, este comunicatul transmis de autorități după producerea nefericitului eveniment.

Publicat: 08 Aug. 2019, 09:36 News 4
Pe aceeași temă