Premiera in Romania! Filmul „Oh, Ramona”, disponibil pe Netflix. Este primul film romanesc care apare pe cunoscuta platforma

Publicat: 03 iun. 2019, 10:17 Autor: Simona Vedete

Vesti bune pentru romanii care n-au apucat sa vada filmul "Oh, Ramona" in cinematografele din tara.

Premiera in Romania! Filmul „Oh, Ramona”, disponibil pe Netflix. Filmul a reusit sa devina extrem de popular si chiar a devenit disponibil in 190 de tari. Insa cel mai interesant este faptul ca acum este disponibil si pe Netflix, fiind o premiera pentru Romania.

Premiera in Romania! Filmul „Oh, Ramona”, disponibil pe Netflix

Cand are loc premiera filmului Oh, Ramona!

Toti cei care au facut parte din distributia filmului sunt extaziati de cand au auzit aceasta veste, fiindca este un pas important pentru cinematografia romaneasca.

„Sunt extrem de onorat, platforma asta a crescut enorm de mult în ultimul timp şi nu că nu m-aş fi gândit niciodată că o să joc în genul ăsta de film şi că o să ajung aici. Cumva pare că e o chestie super-departe…şi nu e. Sunt extrem de bucuros. Când am aflat mi-a venit să plâng”, a spus protagonistul Bogdan Iancu, potrivit evz.ro.

„Mă bucur să ştiu că filmul ajunge în toată lumea, la toţi adolescenţii, în toate limbile lumii, pentru că acest film l-am facut despre şi pentru ei. Netflix asta reuşeşte să facă, să ajungă, fără bariere de timp şi spaţiu, în casele tuturor” a spus si Cristina Iacob, regizorul peliculei.

„Deși mă îndrept cu pași repezi spre 30 de ani, am primit azi, chiar de Ziua Copilului, un cadou extraordinar de frumos. După cum știți, pe 14 feburarie anul ăsta, ”Suge-o, Ramona” a fost ecranizată de către Cristina Jacob (căreia îi mulțumesc pentru tot) și a devenit ”Oh, Ramona”, un film făcut de români, în limba engleză, cu actori străini, care a devenit singurul film românesc ce a făcut încasări de un milion de dolari și s-a bucurat de un mare succes intern.

Acum însă, a venit momentul să trecem la nivelul următor și sunt incredibil de mândru să vă anunț că ”Oh, Ramona!” de astăzi e și pe net și nu oriunde, ci pe NETFLIX. Prima producție romaneasca distribuita de către NETFLIX in 190 de tari.

Așadar, vă spun cu mâna pe inimă că astăzi este o zi extrem de fericită pentru mine și vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis de-a lungul timpului și pentru că sunteți aici, alături de mine în această călătorie minunată.

Doamne-ajută la toată lumea!

P.S. – cred că am primit de mai multe ori întrebarea ”Când apare filmul pe net?” decât a primit Dragnea înjurături, așa că, iată-l că a apărut :))” a adaugat Andrei Ciobanu pe social media, autorul cartii dupa care a fost inspirat filmul.

Publicat: 03 iun. 2019, 10:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă