De ce Bebe Cotimanis si-a parasit sotia pentru o femeie mult mai tanara. A renuntat la o relatie de 17 ani

Publicat: 03 iun. 2019, 13:51 Autor: Simona Vedete

Viata intima a lui Bebe Cotimanis pare un scenariu de film, insa este o poveste 100% adevarata.

De ce Bebe Cotimanis si-a parasit sotia pentru o femeie mult mai tanara. S-a intamplat in 2018, atunci cand actorul a renuntat la o relatie de 17 ani pentru o colega de teatru mult mai tanara.

Chiar daca lumea nu le dadea multe sanse, de un an de zile actorul in varsta de 64 de ani traieste o frumoasa poveste de iubire cu Iulia Dumitru.

De ce Bebe Cotimanis si-a parasit sotia pentru o femeie mult mai tanara

Bebe Cotimanis si-a parasit sotia pentru o femeie mult mai tanara

Bebe Cotimanis si Florina Maruta au facut marele pas si au spus „Da” in 2014, dupa o relatie lunga de 14 ani, din care a rezultat si un copil in varsta de 17 ani.

„Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”, a spus actorul la acea vreme, potrivit Viva!.

Casnicia cu Florina a fost cea de-a doua a actorului, din prima rezultand o fata. Prima casnicie s-a incheiat in urma cu 20 de ani. A doua casnicie s-a finalizat atunci cand Iulia Dumitru a intrat in viata lui. Astfel ca blonda i-a cucerit rapid inima iar acesta s-a separat de Florin fara sa stea prea mult pe ganduri.

Noua iubire a lui Bebe Cotimanis este actrita la teatrul din Pitesti, fiind colega cu Bebe, si chiar daca au avut multe piedici, cei doi au reusit sa demonstreze ca se iubesc cu adevarat.

Publicat: 03 iun. 2019, 13:51 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă