Actorul Michael Sleggs sufera de cancer! Din nefericire, este in faza terminala si mai are putin timp de trait

Publicat: 03 Jun. 2019, 12:01 Vedete

Vesti proaste pentru fanii actorului Michael Sleggs. Acesta a dat tristul anunt.

Actorul Michael Sleggs sufera de cancer. Actorul in varsta de 33 de ani a dezvaluit ca trece prin clipe teribile, pentru ca nu mai are mult de trait din cauza cancerului in faza terminala.

Michael Sleggs a devenit cunoscut datorita rolului Michael „Slugs” Slugette in comedia BBC 3 „This Country”. In plus, este prieten foarte bun cu creatorii show-ului, Charlie și Daidy May Cooper.

Actorul a tinut sa-si anunte fanii ca isi va petrecere ultimele zile din viata acasa, inconjurat de familia sa.

Actorul Michael Sleggs sufera de cancer

Actorul Michael Sleggs sufera de cancer

„Bună prieteni, după cum mulți probabil știți am petrecut mult timp în spital în ultimele luni. Această ultimă dată mi s-a spus că ajung la sfârșit și nu rămân fără opțiuni așa că m-au trimis acasă în îngrijire paliativă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a spus exact cât mai am de trăit dar deteriorarea s-a produs rapid.

Am dormit mult și aproape am intrat în comă zilele trecute după ce am luat din greșeală o supradoză de morfină. Oricum, după cum vă imaginați acesta nu este modul ideal în care mi-am dorit să se întâmple lucrurile iar familia mea se luptă cu durerea.

Vreau doar să vă spun că îi iubesc pe toți cei care citesc acest status atât de mult, toți ați fost uimitori, buni, persoane cu suflet mare care mi-au atins viața în moduri atât de unice și incredibile. Îmi cer scuze că acest status este atât de mare dar nu toată lumea are oportunitatea de a spune adio, așa că suportați-mă.

Dacă vă întrebați de ce nu par speriat de această situație. Inițial am fost, dar, cum se întâmplă de obicei pe timp de criză, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici și mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință.

Băieți, indiferent de problemele medicale, am fost binecuvântat cu cea mai bună viață și cei mai buni prieteni și în afară de faptul că nu am urmat căile lui Dumnezeu mai devreme nu am niciun regret.

Dacă încă nu îl cunoașteți de Iisus, singura mea speranță este să ajungeți să Îl cunoașteți înainte să ajungeți în starea mea. Vă va zgudui lumea în cel mai bun mod posibil” a spus actorul pe social media, potrivit Unica.

Publicat: 03 Jun. 2019, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă