Adina de la Heaven a locuit separat de soțul său! Glance a avut COVID-19

Publicat: 15 apr. 2021, 15:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adina de la Heaven a trecut prin momente grele. Soțul ei, Glance, a fost infectat cu COVID 19 iar cei doi au trebuit să stea izolați săptămâni în șir.

Artista a vrut să își protejeze astfel familia, pe mama și pe fiica ei și a decis că este mai bine așa pentru ele. Adina a povestit la Exclusiv VIP clipele grele prin care a trecut și cum a reușit să le depășească. “Noi, eu și copiii, am scăpat ca prin minunile acului.  Glance a luat virusul de la sala de sport deși i-am spus mereu să stea liniștit, să nu se ducă la sala. În iarna anului trecut am aflat că este pozitiv și am decis să stăm distanțați. La distanță de 2 străzi. Eu am locuit cu mama și sora mea, Glance singur. Ne vedeam zilnic și îi lăsam la geam medicamente și mâncare. Nu a făcut o forma gravă. Ne-am reunit acum, ne-am mutat în casă nouă.  Pot spune că a fost palpitant și chiar ca ne-a întărit relația”, i-a marturisit Adina lui Cristi Brancu.

În lacrimi, solista trupei Heaven a povestit in platoul emisiunii Exclusiv VIP despre clipele teribile pe care le-a trăit la moartea tatălui ei. “Mă abțin să plâng pentru că nu i-ar fi plăcut să mă vadă așa. Tatăl meu a plecat în iulie 2018, dar mi-a trimis-o pe fiica mea. L-am visat înainte să aflu că sunt însărcinată. Și mi-a spus: “Nu ai și tu grijă de fetița aia, tată?” Câteva  zile mai târziu mi-am dat seama că sunt însărcinată și că urma să am o fetiță. Legătură dintre noi a fost foarte strânsă, îl visez foarte des….Când s-a întâmplat cu tata eram plecată în Beirut și mi-a părut rău că nu am apucat să îl îmbrățișez. Am plecat în grabă, l-am pupat pe frunte si i-am spus că îl iubesc. Dar nu a fost îmbrățișarea lui, cea obișnuită.  Nu am avut o ultima îmbrățișare cu el. Însă mi-a apărut un vis și m-a strâns în brațe așa cum o făcea mereu și m-am liniștit. Pierderea lui inseamna un dor  crunt”, i-a spus, plângând, Adina Postelnicu lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

 

 

 

Publicat: 15 apr. 2021, 15:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă