Un student din Deva a chemat o prostituata. Ce i-a zis femeia dupa 30 minute de amor e… PENAL!

Publicat: 02 Jun. 2019, 15:51 Life
Un student din Deva a chemat o prostituata. Ce i-a zis femeia dupa 30 minute de amor e... PENAL!

Un tanar va tine minte toata viata aceasta experienta care l-a costat mai mult de 200 de lei. Nemultumit de prestatia tinerei, a batut-o.

Un student din Deva a chemat o prostituata la el. I-a oferit suma de 200 de lei pentru compania ei, timp de o ora. Din pacate, experienta reala pe care tanarul a trait-o nu se compara deloc cu cea la care visa. Furios ca a dat 200 de lei degeaba, a luat prostituata la bataie.

Tanarul a platit 200 de lei pentru o ora de dragoste, dar nu a fost multumit. Prostituata i-a spus, dupa 30 de minute, sa se grabeasca. Urma sa mearga in Orastie unde o astepta alt client. A vrut sa isi recupereze prejudiciul, dar sa isi si verse nervii. Asa ca a luat-o pe biata fata la bataie, in ciuda rugamintilor ei sa o lase in pace.

Un student din Deva a chemat o prostituata la el

Un roman a incercat sa violeze o prostituata dupa ce a facut sex cu ea. Motivul e lesne de inteles„Inculpatul este un tânăr în vârstă de 19 ani, student în anul I la Universitatea Craiova. Dornic de aventură, în seara zilei de 10 mai 2018, în jurul orelor 22:00, a căutat pe internet, respectiv pe un site, la secţiunea Matrimoniale, o persoană de sex feminin cu care să întreţină relaţii sexuale contracost.

Astfel, a găsit-o şi a contactat-o telefonic pe persoana vătămată, stabilind să se întâlnească în Deva, în faţa blocului Q4. La această adresă, persoana vătămată, care de 4 ani practică prostituţia şi are anunţuri pe site-ul respectiv, a închiriat – de aproximativ un an -, o garsonieră unde să întreţină, contracost, relaţii sexuale cu clienţii pe care îi racola de pe internet.

Studentul a batut prostituata, de nervi

Inculpatul a fost deranjat de faptul că persoana vătămată nu şi-a respectat înţelegerea de a petrece împreună o oră, insistând să mai rămână împreună. Cu toate astea, cei doi au coborât în faţa blocului, iar persoana vătămată aştepta o maşină pentru a o conduce la Orăştie, timp în care inculpatul îi reproşa femeii că nu au stat mai mult timp împreună, deşi îi plătise tariful solicitat.

Brusc, acesta i-a smuls poşeta din mână persoanei vătămate, ea a opus rezistenţă, iar în momentul deposedării, ceasul ei, aflat pe mâna dreaptă, s-a rupt şi a căzut pe asfalt. Pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru a păstra poşeta, a lovit-o puternic cu piciorul în zona inghinală, persoana vătămată a căzut la pământ, apoi tânărul a urcat în autoturismul cu care venise şi a fugit înspre casa unde locuieşte împreună cu părinţii săi”, se arată în dosar, potrivit adevărul.ro.

Publicat: 02 Jun. 2019, 15:51 Life
Pe aceeași temă