Cristina Spatar face orice ca sa-si intretina copiii. A ajuns chiar sa-si vanda bijuteriile si ceasurile

Publicat: 03 iun. 2019, 16:45 Autor: Simona News 3

Cantareata se descurca din ce in ce mai greu de cand a divortat de tatal copiilor ei.

Cristina Spatar face orice ca sa-si intretina copiii. Nu ii este deloc usor cu cei doi copii, Aida si Albert, si face orice este nevoie pentru a fi sigura ca au tot ce le trebuie.

Chiar s-a mutat intr-un apartament cu chirie pentru a se descurca mai bine cu banii iar acum isi vinde ceasurile de bijuteriile pentru a-si putea intretine copiii.

Cristina Spatar face orice ca sa-si intretina copiii

Cristina Spatar face orice ca sa-si intretina copiii

Asta se intampla din cauza ca fostul sot nu o ajuta financiar. Acesta nu plateste pensia alimentara a celor doi copii iar Cristina se descurca greu cu banii, mai ales ca nici din concerte nu prea mai vin multi.

„Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e” a spus Cristina Spatar, potrivit Viva!.

Artista are ceasuri in valoare de 13.000 de euro si o geanta de 3.000 de euro. Acestea le-a pus pe toate la vanzare, impreuna cu inelul de logodna care are valoarea unui apartament, aproximativ 43.000 de euro, potrivit Cancan.

Mutarea din casa fostului sot nu a venit imediat, fiindca toti 4 au locuit sub acelasi acoperis si dupa divort, de dragul copiilor. Insa la doi ani de la despartirea oficiala, Alin Ionescu i-a cerut sa se mute din casa.

In prezent Cristina si copiii ei locuiesc intr-un imobil cu patru etaje din Bucuresti, cu chirie, pe care artista cu greu o achita lunar, insa cumva reuseste sa se descurce de dragul copiiilor.

Publicat: 03 iun. 2019, 16:45 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă