Alexandru Arsinel, chinuit de varsta! Azi implineste 80 de ani, dar el si sotia lui au probleme mari: „Soția mea e paralizată toată, eu iau 20 de pastile pe zi”

Publicat: 04 iun. 2019, 10:15 Autor: D. C. News 3

Arsinel are probleme mari de sanatate si nu stie cat va mai fi capabil sa joace iar toate astea vin pe fondul dramei vietii lui, sotia lui fiind paralizata la pat de aproape 3 ani.

Alexandru Arsinel, chinuit de varsta! Astazi pe 4 iunie Alexandru Arsinel implineste 80 de ani dar intr-un interviu extrem de sincer vorbeste despre problemele lui de sanatate si ale sotiei lui.

Unul dintre cei mai mari actori de comedie din istoria recenta a Romaniei implineste astazi (4 iunie) 80 de ani si a acordat in exclusivitate un interviu pentru ziarul Click. In interviu Arsinel a vorbit despre cariera lui impresionanta, spectacolele pe care inca le mai are de 2-3 ori pe saptamana dar mai ales despre starea lui precara de sanatate la 80 de ani.

De mai bine de 3 ani, putina lume stie, Arsinel traieste o drama personala dupa ce sotia lui a ramas paralizata aproape in totalitate dupa ce a cazut in cap la ziua nepotelului sau.

Alexandru Arsinel, chinuit de varsta

Dintr-un accident stupid intreaga lor casnicie s-a transformat intr-un cosmar iar acum Arsinel a angajat o femeie care sta permanent alaturi de sotia lui pentru a o ingriji. Nici el nu se simte prea bine si spune ca incepe sa aiba probleme foarte mari cu picioarele si pentru toate problemele de sanatate pe care le are ia zilnic aproximativ 20 de pastile.

Arsinel ramane insa chiar si la varsta de 80 de ani dedicat in totalitate teatrului si scenei: „Dimineaţa eu deschid uşa teatrului. De la 8 dimineața până la 12.30 – 13.00 sunt aici. Acte, telefoane, planuri, intervenții… sunt multe de făcut. M-am retras din funcţia de manager pentru că am simţit că au început să fie unele lucruri care mă obosesc. Funcția a preluat-o Vasile Moraru, un om extrem de gospodar.

După teatru mă duc acasă, iau masa cu soţia mea şi stăm la poveşti până se apropie ora 18.00, când mă urc în maşină și mă întorc la teatru să joc. Am spectacol cam de 2-3 ori pe săptămână. Mai dau o fugă pe la copii şi nepoţi, care sunt aici în București, îmi mai dă cineva un telefon că vrea să mă vadă, sa dau un interviu, să înregistrez o melodie, mai fac repetiții… fiecare zi e plină.”

Alexandru Arsinel a implinit 80 de ani

Actorul isi pune toate sperantele in Dumnezeu in ceea ce priveste sanatatea lui si a sotiei sale: „Singurul lucru: dacă văd o biserică, nu îmi fac doar cruce, îmi spun în gând şi „Tatăl Nostru”. Mă linişteşte în ceea ce priveşte relaţia cu Dumnezeu. Pentru că îi şi cer, îi cer mereu să-mi ajute familia. Şi cred că odată şi odată mă aude. M-a auzit de multe ori, dar vreau să mă audă cu mai multă atenţie.”

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie.” a vorbit Arsinel si despre incidentul groaznic care i-a facut sotia sa nu se mai poata ridica din pat.

„Foarte rar mă mai întreb cum sunt. Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol.

Da, masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră.” a mai adaugat el despre problemele lui de sanatate.

Continuarea interviului e pe Click.ro!

Publicat: 04 iun. 2019, 10:15 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă