Jojo trece prin clipe grele. Mesajul dubios postat dupa ce bunica ei a ajuns de urgenta la spital

Publicat: 19 mai 2019, 14:36 Autor: D. C. Vedete

Vedeta trece prin incercari grele de cand s-a intors din India unde a filmat Asia Express. Paul Ipate a avut probleme de sanatate si au abandonat.

Jojo trece prin clipe grele. Dupa ce sotul ei s-a simtit rau din cauza unei hernii de disc, familia ei a facut varicela. Apoi, in luna februarie 2019, bunica ei s-a imbolnavit. Batrana a fost internata de urgenta intr-un spital, dar Jojo a refuzat sa dea mai multe detalii.

Dupa cum lasa sa se inteleaga vedeta, situatia cu bunica ei este delicata. Jojo a publicat un mesaj dubios pe Facebook in care le promite fanilor ca ii va tine la curent cu starea ei de spirit. Din cele scrise de ea, fanii au inteles ca bunica vedetei are probleme grave.

Jojo trece prin clipe grele

„Dragii mei, e o zi plina de soare și energie bună. Să vă bucurați din plin de ea. Eu trăiesc niște momente foarte speciale și emoționante zilele acestea cu bunica mea. O să vă povestesc la un moment dat. Gândul cu care m-am trezit astăzi însă este acesta: cu adevărat suntem o sămânță de divin. Și această lumină e in noi.

Viața ne oferă tot felul de experiențe, mai mult sau mai putin plăcute. Însă faptul că suntem un pic și altceva decât oameni ar trebui să ne bucure imens și să ne umple inimile de viață și încredere. Am mai multă credință decât oricând că sunt făpturi înzestrate cu lumina divină, și că orice s-ar intampla, și oricat de frică ne este nu suntem singuri. Dacă în acest moment vă aflați într-un impas sau treceți printr-o suferință încercați să intuiti soarele ce va veni după.

Dan Capatos, comentarii acide despre Jojo: „Nu mi-a plăcut atitudinea lui Jojo. Nu si-a aparat imaginea, si-a cam distrus-o”

Dumnezeu e mare și este aici în fiecare clipă. Vă spun asta din toată inima pentru că eu de ieri îl simt prezent în viața și inima mea continuu, alături de mine, familia și bunica mea. Să nu aveți nicio îndoială. Nu suntem singuri. Nu sunteti singuri. Cineva acolo sus dar și aici pe pământ ne iubește. Duminica binecuvantata! Vă trimit toată dragostea mea”, a scris Jojo pe Facebook.

Jojo si Paul Ipate au varicela! Toata familia e in carantina. Ce se intampla

Jojo, sexy in costum de baie

Vedeta a profitat de vremea frumoasa de afara si a dat o fuga pe litoral. Imbracata intr-un costum de baie alb, dintr-o bucata, Catalina Grama a pozat stand pe nisip. Trupul ei arata armonios si este lipsit de celulita, cu toate ca este mamica a doi copii frumosi. Imaginea o puteti vedea in galeria foto de mai sus.

Jojo a aratat chipul fetitei ei pentru prima oara. Zora este o fetita superba

Publicat: 19 mai 2019, 14:36 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă