Nicole Gibbs are cancer. Ce i-au gasit medicii, in gura. Fosta adversara a Simonei Halep a trecut prin clipe cumplite

Publicat: 19 May. 2019, 12:12 Vedete

Jucatoarea s-a retras deja de la French Open dupa ce medicii i-au dat o veste proasta. Jucatoarea a fost la un control unde acestia i-au gasit ceva in gura.

Nicole Gibbs are cancer. Jucatoarea de tenis in varsta de 26 de ani a fost diagnisticata cu cancer la glandele salivare, luna trecuta. Un dentist a fost cel care i-a descoperit tumora pe cerul gurii, in timpul unei vizite de rutina pentru ingrijirea sanatatii orale.

Jucatoarea de tenis a fost supusa unei interventii chirurgicale de scoatere a tumorii. In urma cu doua zile, aceasta le-a spus fanilor de pe Twitter ca interventia chirurgicala a fost un succes. Cu toate astea, urmeaza recuperarea si jucatoarea nu poate pasi pe teren, momentan.

Nicole Gibbs are cancer in gura

Tenismena Nicole Gibbs (26 de ani, 117 WTA) a anunţat că a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer şi nu va mai putea juca în acest sezon de zgură, incluzând astfel şi retragerea de la Roland Garros (26 mai – 9 iunie). Simona Halep e pe locul 3 WTA. Cine ocupa primele doua locuri?

Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a explicat pe Twitter că problemele au ieşit la iveală după un control la dentist, fiind îngrijorată de o umflătură apărută în cavitatea bucală:

„Biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer, mai exact cancer la glandele salivare. Din fericire, această formă de cancer are o prognoză favorabilă, iar medicul are încredere că operaţia va fi suficientă pentru tratament. Chiar şi-a dat acordul să mai joc câteva turnee în ultimele săptămâni, care să mă ajute să mă distrag puţin de la această situaţie”. Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart! Are probleme mari de sanatate

Publicat: 19 May. 2019, 12:12 Vedete
Pe aceeași temă