Surpriza la Antena Stars! Iuliana Calinescu a fost inlocuita dupa doar 2 saptamani

Publicat: 04 iun. 2019, 12:50 Autor: Simona Vedete

Fanii emisiunii "Dragoste fara secrete" au avut parte de un soc atunci cand au vazut ca Iuliana Calinescu nu mai prezinta emisiunea.

Surpriza la Antena Stars! Iuliana Calinescu a fost inlocuita. Noul show matrimonial, „Dragoste fara secrete”, a ramas fara prezentatoarea Iuliana Calinescu, dupa doar 2 saptamani de emisie.

Prezentatoarea in varsta de 41 de ani a decis sa predea stacheta colegei sale de la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, luand prin surprindere pe toata lumea.

Surpriza la Antena Stars! Iuliana Calinescu a fost inlocuita

Surpriza la Antena Stars

Iuliana a decis sa renunte la proiectul tv la doar dupa saptamani dupa debut, facand anuntul chiar ea, in emisiunea de luni seara, motivand ca are multe lucruri de facut care nu suporta amanare.

Astfel, Iuliana le-a facut cunostinta concurentilor cu noua gazda a emisiunii „Dragoste fara secrete”, care este obisnuita cu un astfel de format matrimonial.

Noua prezentatoare va fi Bianca Sarbu, care a inlocuit-o si pe Gabriela Cristea la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, transmis de Antena Stars, atunci cand aceasta a intrat in concediu prenatal.

In momentul in care s-a anuntat noul show, Iuliana a fost extrem de entuzismata si chiar a dat o declaratie, spunand ca este nerabdatoare pentru acest nou capitol din viata ei.

„Va fi o schimbare majorã în viaţa mea. E frumos în viata sã te reinventezi. Mi-am dat seama cã noi putem face foarte multe lucruri, doar cã nu încercãm, de fricã. Aşa cã îi admir foarte tare pe aceşti tineri frumoşi, pentru curajul lor de a accepta o astfel de provocare!

Astãzi oamenii nu mai au rãbdare sã se cunoascã suficient, au prea puţin timp la dispoziţie, plecând dimineaţa şi întorcându-te seara nu mai ai timp sã-ţi cunoşti cum se cuvine partenerul, aşa cã propunerea emisiunii noastre chiar vine în sprijinul cuplurilor, oferindu-le posibilitatea de a petrece 100 de zile, 24 de ore din 24, unul alãturi de celãlalt.

Unde mai pui cã vine şi cu un premiu pe mãsurã, un apartament atât de necesar startului în viaţã!” a spus actrita Iuliana Calinescu, potrivit Libertatea.

Publicat: 04 iun. 2019, 12:50 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă