Mama lui Mihai Albu are probleme grave de sanatate. A fost operata pentru a doua oara

Publicat: 04 iun. 2019, 14:54 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Creatorul de incaltaminte si fostul sot al Iuliei Albu trece prin cripe grele. Acesta a marturisit ca mama lui este bolnava si nu mai poate sta singura.

Mama lui Mihai Albu are probleme grave de sanatate. Creatorul de incaltaminte a dat mai multe detalii despre problemele ei de sanatate, la tv. Acesta sustine ca mama lui a fost operata de doua ori, la sold. Mama lui Mihai Albu are proteza la sold si nu se mai poate ingriji singura.

Designerul roman sustine ca i-a angajat o persoana care sa aiba grija de ea, cat el este la munca. Apoi sta el cu ea, pana seara tarziu. Parintele lui Mihai Albu, Zinaida, are 91 de ani si nu mai poate fi lasata singura. Creatorul va fi nevoit sa aiba mare grija cu ea, in urmatoarele luni.

Mama lui Mihai Albu s-a operat la sold

„La 91 ani, fractură de col femural…am deplină încredere în specialiștii de la Spitalul de Ortopedie Foișor că o vor pune din nou pe picioare pe mămica mea! Doamne Ajută!

Am pe cineva care stă opt ore, în rest eu. A suferit deja o a doua operaţie de şod, are o proteză. Este în recuperare. Probabil 3, 4, 5 luni va fi mai greu. Din cauza faptului că are 91 de ani perioada de recuperare poate fi chiar mai lungă”, a declarat Mihai Albu la Star Matina, de la Antena Stars.

Dezvaluiri incendiare ale lui Mihai Albu despre casnicia cu Iulia! Ce spune la adresa fostei sotii

In prezent, Mihai Albu nu are o relatie confirmata oficial. Acesta a divortat de Iulia Albu in anul 2013. De atunci, ea a profitat de atentia pe care separarea de creatorul de incaltaminte i-a oferit-o si a reusit, cat de cat, sa se infiltreze in lumea mondena din Capitala.

Mihai Albu, din nou in razboi cu fosta sotie! Mesajul dur pe care i l-a transmis, dupa ce jurata de la Bravo, ai stil! a facut dezvaluiri despre iubitul sau

Publicat: 04 iun. 2019, 14:54 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă