Dezvaluiri incendiare ale lui Mihai Albu despre casnicia cu Iulia! Ce spune la adresa fostei sotii

Publicat: 25 dec. 2017, 11:36 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

S-a stabilit: la început a fost găina, abia apoi a venit oul pictat pe obraji. Picturile rupestre de pe pomeții Iuliei Albu sunt recente, pot fi observate în fotografiile alăturate. Dar unde în poveste apare găina, întrebați? Cherchez la poule, vorba aia (înseamnă găină, serios!).

E suficient să mergem înapoi 5 sau chiar 6 ani, pentru că Mihai Albu ne-a dezvăluit recent un amănunt incendiar: el și Iulia erau fericiți împreună, până a apărut, ați ghicit, GĂINA!

Iată ce zice Mihai: ”Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul, dar una e imaginea publică, alta e căsnicia. Ea nu doar că se plimba peste tot prin București cu găina, ci adusese găina în căsnicie.”

Șoc și groază! Cum s-o fi implicat găina în căsnicia dintre soții Albu, ne întrebăm, de a reușit să o erodeze atât? Oare lăsa ridicat capacul la WC? Nu spăla vasele? Oricare ar fi situația, pariem că știm discuția finală. El a zis: ”Draga mea, vreau o ciorbă și ori va fi din găina asta ori căsnicia asta s-a terminat”. Așa că Iulia și-a luat găina și-a plecat.

Publicat: 25 dec. 2017, 11:36 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă