Mihai Albu, din nou in razboi cu fosta sotie! Mesajul dur pe care i l-a transmis, dupa ce jurata de la Bravo, ai stil! a facut dezvaluiri despre iubitul sau

Publicat: 12 mai 2018, 12:06 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Mihai Albu, din nou in razboi cu fosta sotie!

Designerul si vedeta tv nu au o relatie deloc buna, desi au divortat in urma cu mai bine de 5 ani. Jurata de la ‘Bravo, ai stil!’ a reusit sa il enerveze din nou pe fostul  partener, dupa ce a marturisit ca fiica lor are voie sa spuna tata si altui barbat decat cel biologic.

Acest lucru l-a deranjat enorm pe Mihai Albu, care a luat atitudine. El a publicat, recent, un mesaj pe Facebook, si i se adreseaza in totalitate Iuliei Albu.

”As lua pozitie, dar ma straduiesc sa tac, asa cum am facut de mai mult de an. Fetita mea imi spune total diferit si eu o cred, este tot ce conteaza pentru mine”, a scris acesta, pe pagina personala.

Mihai Albu, din nou in razboi cu fosta sotie!
Mihai Albu, din nou in razboi cu fosta sotie!

In urma cu cateva zile, Iulia Albu a oferit un interviu pentru Viva!, unde a vorbit despre povestea ei de dragoste, dar si despre faptul ca fetita ei, Mikaela, are o relatie apropiata cu actualul ei partener.

”M-am împiedicat când am intrat în studio și i-am zis că mă mărit. Sunt sigură că mă va surprinde la momentul potrivit cu ceva foarte frumos. Se înțeleg foarte bine (n.r. iubitul cu fiica ei), locuim împreună și au o relație extraordinară. Sunt oameni care fac sacrificii enorme ca să fie alături de persoane pe care o iubesc. Ne dorim copii. Eu îmi doresc trei copii în total. Nu știu cum vom face având în vedere că am o carieră”, a declarat Iulia Albu.

Publicat: 12 mai 2018, 12:06 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă