Ruxandra Ion, nasa Ioanei Ginghina si a lui Papadopol, vorbeste pentru prima data despre divortul lor! Declaratiile care confirma tot!

Publicat: 04 Jun. 2019, 14:41 News 3

Ruxandra Ion a lasat sa se inteleaga ca pentru Ginghina si Papadopol nu se mai poate face nimic si ca despartirea lor este inevitabila.

Ruxandra Ion, nasa Ioanei Ginghina si a lui Papadopol, vorbeste de divort! Cei doi actori sunt in mijlocul unui scandal si se pare ca cei doi deja nu mai locuiesc impreuna de jumatate de an, dar se si pregatesc sa oficializeze „ruptura”.

Desi nu au depus inca actele de divort, se pare ca asta e doar o formalitate. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai locuiesc impreuna de aproape 6 luni de zile si tot ce mai asteapta acum este ca fetita lor sa intre in vacanta de vara, sa poata incepe si oficial procedurile de despartire.

Problemele lor sunt însă mai vechi, iar anul trecut Ioana și Papi au reușit să se împace și să-și reia căsnicia de dragul Ruxandrei (11 ani), fetița pe care o au împreună. Iată însă că, de data aceasta, se pare că nimic și nimeni nu mai poate salva situația, iar căsnicia lor e pe butuci.

Ioana Ginghina deja a recunoscut indirect faptul ca nu vrea sa mai dea nicio sansa casniciei si tot ce isi doreste in prezent este sa se concentreze pe fiica ei si sa devina o „mama eroina”. In separarea celor doi nu a putut interveni nimeni care sa-i faca sa se mai gandeasca, nici macar nasa lor de cununie, producatoarea Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion, nasa Ioanei Ginghina si a lui Papadopol, vorbeste de divortul lor

Ruxandra Ion este cea care aproape le-a unit destinele atat la propriu cat si la figurat. Cei doi avand ocazia sa se cunoasca in timp ce filmau telenovelele pentru Acasa TV, „Numai Iubirea” si „Daria, iubirea mea”. Contactata de ziarul Click, Ruxandra s-a rezumat insa sa declare ca: „Nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Eu nu mă pot băga în lucrurile lor. E treaba lor și nu vreau să discut, chiar dacă sunt nașa lor”, semn ca ruptura dintre cei doi este atat de mare incat nu se mai poate face nimic.

Alexandru Papadopol a rupt tacerea dupa despartirea de Ioana Ginghina: „Totul este sa…”

”Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, au fost singurele declaratii pe care Ioana Ginghina le-a facut despre un posibil divort.

Ioanei Ginghina ii prinde bine despartirea! Cum s-a fotografiat, arata mai bine ca oricand

Publicat: 04 Jun. 2019, 14:41 News 3
Pe aceeași temă