Ioana Ginghina se descurca greu dupa despartire: „Trebuie sa fiu mama eroina”

Publicat: 04 iun. 2019, 11:33 Autor: Simona News 3

Actritei nu ii este usor de cand s-a separat de sotul ei, Alexandru Papadopol, si nu se sfieste sa recunoasca asta.

Ioana Ginghina se descurca greu dupa despartire. Se pare ca actrita trece printr-o perioada nu tocmai usoara insa are curajul sa recunoasca acest lucru, prin diverse mesaje pe contul ei de Facebook.

Aceasta a recunoscut ca este foarte obosita, mai ales ca zilnic este nevoita sa se trezeasca la 5:45 pentru a-si duce fiica, pe Ruxandra, la scoala. Insa se impaca cu gandul ca mai are doar doua saptamani in care trebuie sa treaca prin asta.

Ioana Ginghina se descurca greu dupa despartire

Ioana Ginghina se descurca greu dupa despartire

„Am obosit, sunt deja la a treia cafea și abia îmi târăsc picioarele după mine. Mă omoară trezitul asta de dimineață. Zilnic mă trezesc la 5:45. Nu mai am mult, 2 săptămâni de școală, două săptămâni în care trebuie să fiu mamă eroină și apoi gata” a scris actrita pe Faecbook.

Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru Alexandru Papadopol: „Sper sa vada si el…”

De cand s-a aflat de problemele celor doi, fanii i-au asaltat, pe rand, cu mesaje. Cum era si normal, toti vor ca cei doi sa se impace si sa isi reia mariajul, asa cum erau la inceputul relatiei.

Ioana Ginghina citeste toate mesajele pe care le primeste, indiferent ca sunt de la fani. Aceasta a primit un comentariu pe Instagram pe care l-a aprobat si la care a si replicat. In ultimele discutii, actrita a lasat de inteles ca Alexandru Papadopol nu mai vrea sa fie casatorit cu ea.

„Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul”, a scris vedeta pe Instagram.

„Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!”, a scris un fan pe profilul Ioanei.

Vedeta a apreciat comentariul și a dat un răspuns imediat. „Bine zis, sper să citească și el”.

Ioana Ginghina vorbeste despre viata de mamica. Cum i-a schimbat Ruxi viata

Publicat: 04 iun. 2019, 11:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă