Decizie de ultima ora pentru Ion Iliescu. Ce au decis medicii

Publicat: 05 apr. 2019, 09:29 Autor: Simona Vedete

Medicii au luat decizia finala cu privire la starea de sanatate a fostului presedinte, Ion Iliescu.

Astfel, in decursul zilei de astazi fostul presedinte va fi externat din spital, dupa decizia finala luata de medicii Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu” din Bucuresti.

Ion Iliescu a fost internat de urgenta pentru ca a acuzat dureri severe in zona inimii si a trebuit operat. Problemele cu inima dateaza de acum cativa ani.

Decizie de ultima ora pentru Ion Iliescu

Decizie de ultima ora pentru Ion Iliescu.

In urma cu 12 ani, fostul presedinte a suferit o interventie la artera coronariana in Paris, cand i s-a adaugat al saselea stent.

„Nu a fost vorba despre o operație. Nu a presupus deschidere sau spitalizare. A fost pur și simplu o coronografie. Totul a durat 20 de minute”, a spus atunci Ion Iliescu.

De asemenea, intr-un alt interviu, Ion Iliescu a spus ca a mers la Paris pentru un control de rutina la doi ani de la precedenta interventie la care i s-au implantat cinci stenturi: „Controlul a ieșit pozitiv, dar s-a considerat oportun să-l implanteze pe al șaselea” a spus acesta, potrivit Cancan.

Cele cinci stenturi i-au fost implantate lui Ion Iliescu in primavara lui 2015, atunci cand a inceput sa aiba probleme cu inima.

Publicat: 05 apr. 2019, 09:29 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă