Mick Schumacher, gafa monumentala dupa debutul in Formula 1. A dezvaluit cel mai mare secret Ferrari

Publicat: 04 apr. 2019, 17:28 Autor: Simona Vedete

Mick Schumacher a luat-o pe urmele tatalui sau si a ajuns la volanul superbei masini pe care a condus-o si tatal sau.

La doar 20 de ani, Mick Schumacher a fost inclus in programul Ferrari pentru a efectua teste cu masina lui Vettel. Expertii in domeniu sunt siguri ca Mick va fi urmatorul star si ca ii va lua locul lui acestuia.

Dupa ce a impresionat la testele din Bahrain, unde a tinut piept cu brio colegilor mai experimentati, Mick a dat o declaratie presei, unde a reusit sa faca o gafa monumentala.

Mick a fost intrebat cum s-a simtit la volanul masinii Ferrari, iar acesta a spus: „Masina accelereaza incredibil in viraje, trebuie sa ai mult respect pentru ea, daca nu, cei peste 1000 de cai putere pot deveni periculosi”, a spus Mick, potrivit sport.ro.

Chiar daca aparent nu pare nimic iesit din comun in raspunsul lui, tanarul a reusit sa dezvaluie secretul ascuns de atatia ani de cei de la Ferrari si sa raspunda la intrebarea care sta pe buzele tuturor: au sau nu peste 1000 de cai putere masinile Ferrari?

Mick Schumacher, gafa monumentala dupa debutul in Formula 1

Mick Schumacher, gafa monunentala dupa debutul in Formula 1

Mick a avut de un an agitat, intai aparandu-si titlul European la Formula 3, inainte de a semna un contract pentru a face un salt urias la Formula 2.

Atunci cand a fost intrebat daca este deranjat de faptul ca trebuie sa fie in lumina reflectoarelor, Mick a spus: „Este o intrebare dificila. Este o parte din mine. Sunt fiul tatalui meu si sunt mandru de asta. Ceea ce a facut el este istoric in Formula 1. Este ceva ce vreau sa fac si eu si sunt fericit sa-l am pe el ca tata” a spus acesta, potrivit TheSun.

Schumacher Senior a renuntat la curse in 2006, inainte de a-si face o revenire cu Mercedes intre 2010 si 2012, iar in 2013 a suferit un ingrozitor accident la schi, lasandu-l cu grave leziuni cerebrale.

De atunci, Michael n-a mai fost vazut in public, pentru ca familia Schumacher a tinut lucrurile extrem de private. Legenda germana a castigat si doua titluri pentru Benetton, iar Mick plateste tribut tatalui sau, spunand „Nu as fi acum persoana care sunt daca nu era el”.

Publicat: 04 apr. 2019, 17:28 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă