Inna a ridicat ștacheta fițelor în showbiz! Cum și-a făcut apariția prin București

Publicat: 04 iul. 2022, 10:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai titrate artiste din România, Inna și-a făcut apariția prin București ca o adevărată divă, într-un Ferrari care valorează un sfert de milion de euro. Iubitul ei a avut privilegiul de a-i conduce bolidul, în vreme ce ea s-a bucurat de plimbare.

La finalul lunii trecute, printre râuri de șampanie la LOFT, Inna a primit o bijuterie pe patru roți, un Ferrari F8 Spider, de culoare roșie. Prețul mașinii? 350.000 de euro! Ăsta da cadou, nu glumă!

După ce a luat cheia, artista s-a urcat la volan și a apăsat pedala până la podea. Muzica s-a oprit, iar sunetul de motor puternic, V8, i-a asurzit pe toți cei prezenți la eveniment.

Cu o astfel de mașină, Inna nu avea cum să treacă neobservată pe străzile din Capitală. Ce-i drept îi numeri pe degete pe cei care își permit o astfel de bijuterie. Paparazzi au întâlnit-o pe Inna în centrul Bucureștiului, în timp ce se plimba și se bucura de „furia roșie” care valorează o avere. Nu se afla ea la volan, ci iubitul ei, Deliric.
Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cuplul Inna și Deliric, mai puternic ca niciodată!

În ciuda zvonurilor recente cum că ar fi apărut fricțiuni între cei doi, artista a dezmințit și chiar a asigurat că relația ei este mai solidă ca niciodată.

”Relația noastră este extraordinară, ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu. Ne susținem mult! Ne și completăm și ne și susținem!”, a declarat celebra artistă într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

În plus, Inna s-a declarat fericită de faptul că a reînceput activitatea, pentru ea urmând vara aceasta multe provocări profesionale, precum chiar azi sau mâine un concert în Finlanda, dar și prezența pe scena celui mai mare festival din lume, Tomorrowland.

De multe ori, artista își ia părinții cu ea la evenimente și concerte. Pe lângă faptul că se plimbă foarte mult în toată lumea, Inna a recunoscut  și cât de mult îi place Bucureștiul. Artista obișnuia să locuiască la Barcelona, însă de când a început pandemia a stat mai mult prin Capitală.

 

Publicat: 04 iul. 2022, 10:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă