Inna a comis-o grav după ce a primit cadou un Ferrari! Reprezentanții companiei: ”Nu este primul incident în România!”

Publicat: 15 iul. 2022, 09:36 Autor: Maria Apostol Vedete

Inna este la un pas să ajungă pe ”lista neagră” a companiei Ferrari după ce s-ar fi folosit de imaginea brandului italian în cadrul unui eveniment Global Records!

Cântăreața a primit cadou, în urmă cu o lună, un Ferrari F8 Spider de culoare roșie. Care costă 350.000 de euro, are 700 de cai putere și atinge 100 km/h în mai puțin de 3 secunde. Global Records i-a înmânat această ”bijuterie” Innei în cadrul unui eveniment. În care, spun reprezentanții companiei italiene, nu s-au respectat indicațiile codului de etică stabilit de Ferrari.

”Am fost dezamăgită să vad un astfel de eveniment”

Purtătoarea vocii Ferrari, românca Romina Gingașu, nimeni alta decât soția lui Piero Ferrari, care deține 10% din acțiunile companiei a explicat că nu este de acord cu evenimentul organizat de Global Records.

Cred că am dreptul să-mi spun opinia în legătură cu acest subiect. Nu a fost primită nicio cerere în care Inna sau Global Records a cerut ok-ul Ferrari pentru un astfel de eveniment. Ferrari este un brand internațional. Iar când vorbim de evenimente și diverse moduri de publicitate ale persoanelor publice care se asociază cu Ferrari, trebuie respectată și partea legală ce vine din partea acestui brand. Pentru care s-a muncit din greu timp de 75 de ani.

Am fost dezamagită să văd un astfel de eveniment. Și am primit peste 10 apeluri în legătură cu acest aspect. Culmea, de la clienți surprinși că cineva din Maranello și-ar fi dat vreodată acordul pentru un astfel de eveniment…”. Mai multe detalii și declarații găsiți pe CANCAN.RO.

Cuplul Inna și Deliric, mai puternic ca niciodată!

În ciuda zvonurilor recente cum că ar fi apărut fricțiuni între cei doi, artista a dezmințit și chiar a asigurat că relația ei este mai solidă ca niciodată.

”Relația noastră este extraordinară! Ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu. Ne susținem mult! Ne și completăm și ne și susținem!”, a declarat celebra artistă într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

În plus, Inna s-a declarat fericită de faptul că a reînceput activitate. Pentru ea urmând vara aceasta multe provocări profesionale, precum prezența pe scena celui mai mare festival din lume, Tomorrowland.

De multe ori, artista își ia părinții cu ea la evenimente și concerte. Pe lângă faptul că se plimbă foarte mult în toată lumea, Inna a recunoscut și cât de mult îi place Bucureștiul. Artista obișnuia să locuiască la Barcelona. Însă de când a început pandemia a stat mai mult prin Capitală.

Publicat: 15 iul. 2022, 09:36 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×