Dorian Popa vrea să-și spargă ”pușculița” pentru a cumpăra una dintre cele mai scumpe mașini din lume! ”De la 2022 îmi doresc un Ferrari!”

Publicat: 31 dec. 2021, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

Este un artist extrem de serios și de muncitor și chiar dacă câștigă extrem de bine știe cum să investească! Cum îl prind sărbătorile pe Dorian Popa, ce cadouri face celebrul vlogger, ce mănâncă și unde o să fie de Revelion, Ciao.ro vă dă toate detaliile!

Reporter: Dorian, toată lumea s-a plâns de anul asta! La tine cum a fost? Productiv?

Este drept că a fost un an atipic, un an care, cel puțin din punct de vedere business a fost greu pentru toată lumea. Însă așa cum am mai spus, o spun încă o dată, una dintre cele mai mari calități ale omului este  adaptabilitatea și cred că adaptabilitatea se poate manifesta și în  domeniul business. Așa că cine a știut să se replieze rapid și să înțeleagă care au fost transformările pieței, eu zic că a reușit să găsească un segment care să funcționeze. Pentru că, până la urmă, oricât de mare a fost lovitura antreprenorială pentru anumite businessuri, pe atât de mare a fost și ridicarea altor businessuri care au înflorit acum datorită schimbărilor ce s-au petrecut.

În ce investește Dorian Popa banii

Când e gata cartierul de vile? Știu că din 2022 ești pregătit să dai casele spre vânzare! Așa e? Deci ieși pe plus din prima!

A fost un an bun pentru  mine și cu toate acestea a fost un an în care pe partea de imobiliare doar am investit, nevrând să fructific neapărat investiția întrucât mi-am promis că voi vinde aceste  prime case abia atunci când vor fi gata.

Mi se pare cel mai “business wise” având în vedere că sunt primele case pe care le fac spre a le vinde în viața mea și nu aș vrea să mă încurc și nici să încurc un potențial client, așa că, da, 2022, cel puțin din punct de vedere al încasărilor, ar trebui să fie un an magic pentru mine dar până la urmă Dumnezeu, Doamne-Doamne, decide ce și cum. Eu am învățat de la viața că e bine să nu îți ții neapărat ouăle în același coș, așa că am decis în 2021 să-mi investesc banii puși deoparte pentru că mi se pare cea mai bună variantă.

Cu speranța la mai multe concerte…

Cum sunt sărbătorile de iarnă la tine acasă? Cum te pregătești și în primul rând unde te prind?

Spre deosebire de alți ani, anul acesta sărbătorile mă prind acasă. Am decorat deja casa și curtea de Crăciun întrucât sunt ca un copil și îmi place foarte mult să văd beculețele pe casă încă de la începutul lunii decembrie. A venit o oarecare relaxare odată cu ziua de 9 decembrie, motiv pentru care mi-au intrat deja câteva concerte. Nu m-ar deranja sincer să am concert nici de Crăciun nici de Revelion, o-m vedea ce decide Doamne-Doamne, important este  că sunt pregătit și de muncă însă sunt pregătit și de odihnă, în cazul în care Dumnezeu decide că trebuie să stăm acăsică.

Nu o să fie nimic special, pur și simplu niște zile normale. Dar care sunt și de sărbătoare. Repet, eu mi-aș dori să intre niște concerte și să fiu alături de oamenii mei.

Ce mănâncă Dorian Popa de sărbători

Ești pofticios de fel? La ce te “înfigi” așa, atunci când vine vorba de bucate tradiționale? Ce ți place cel mai mult să mănânci?

Da! Sunt un mare gurmand și nu mă ascund cu chestia asta pentru că fac atât de mult sport încât să nu fie nevoie să mă abțin foarte mult de la mâncare. Și dacă m-ai întreba care sunt preferatele mele de Crăciun, ți-aș răspunde toba, lebărul. Dacă e ăla care seamănă cu pateul. Așa, că niciodată  nu-mi dau seama care e diferența între lebăr și caltaboș. Dar cred că lebărul e ăla care seamănă cu pateul. Șoricul îmi mai place foarte mult, șorici cu ceapă. Cam asta ar fi de la mine un top 3 preparate de iarnă pe care abia aștept să le mănânc. Și evident cozonacii, care au un loc special.

Dacă faci excese de sărbători și te îngrași puțin, cum te pedepsești apoi? Cât trebuie să tragi la sală?

Părerea me e că dacă am fi sinceri cu noi în proporție de 98%, noi cei care nu suntem culturiști sau antrenori personali putem spune că facem excese de mai multe ori decât doar de Crăciun. Așa că  sunt obișnuit, din când în când  să mai greșesc din punct de vedere culinar. Nu pot să spun că fac ceva anume atunci când greșesc, însă ce vă  pot spune că  respect cu sârguință  și cu seriozitate de 17 ani de zile este  mersul în mod repetitiv, constant, la antrenament.

”Eu merg aproape în  fiecare zi la sală”

Adică hai să încercăm să pierdem  cât mai puține zile din cele pe care ne-am propus să le atingem  într-o săptămână. În cazul meu, eu merg aproape în  fiecare zi la sală. Dacă ratez, ratez o zi, maxim două din săptămână. Deci minim minimorum  5 antrenamente pe săptămână, iar de cele mai multe ori, 6-7 antrenamente pe săptămână. Tratate cu atenția și dedicarea respectivă, te vor ajuta să poți să mănânci în limita bunului simț. Evident, cam orice îți dorești. Logic că aici cântărește foarte mult și  tipul somatic al metabolismului pentru că dacă metabolismul nu te ajută, trebuie să te  abții de la mai multe lucrușoare, din păcate.

Ce așteptări are Dorian Popa de la Moș Crăciun anul acesta? Sunt curioasă câte cadouri o să primești și ce anume? Ce îți dorești?

Eu așa spun în fiecare an și voi rămâne constant. De la Moș Crăciun îmi doresc  ce își dorește  Doamne-Doamne de la mine! Dacă Doamne-Doamne  dorește să rămân același om și să fiu la fel de prosper și  să am la fel de mult de muncă, eu sunt  fericit! Anul acesta pot spune că îmi doresc să am rezultate cu Hatz Residence de la Moș Crăciun.

Îmi doresc  să văd că lumea este atrasă sufletește de cartea pe care doar ce am lansat-o, să văd că al  meu canal de youtube în 2022 îmi pregătește surprize și mai mari ca până acum. Nu îmi doresc decât scurt pe doi să văd că proiectele mele  funcționează cum trebuie, e tot ceea ce îmi doresc de la Moș Crăciun.

Ce cadouri primește Dorin Popa

Oamenii apropiați mie au înțeles că nu sunt cel mai creativ atunci când vine vorba de cadouri, eu prefer să fiu mai pragmatic și atunci  îmi doresc să am câte un plic generos pentru fiecare apropiat mie. Consider că așa cum îmi doream eu când eram  mititel  bănuți să îmi cumpăr eu ce îmi doresc, așa poți face fericit și omul de lângă oferindu-i gift cardul cu care el își  poate cumpără ce își dorește! Așa că Moș Crăciun Hatz vine de cele mai multe ori cu plicuri. Este cel mai simplu și sănătos!

Nu aștept cadouri de la nimeni. Îmi doresc ca oamenii să  îmi dăruiască sentimente pentru că  îi Mulțumesc lui Dumnezeu, cadouri pot  să am de orice culoare  și natură îmi doresc. Important este să fim sănătoși și prosperi. Și dacă îmi pot dori ceva de la cei din jurul meu este să îmi pună un gând bun la Doamne-Doamne acolo sau  când se roagă ei, să pot fi sănătos și pot să fi ca până acum. Nu îmi doresc neapărat mai  mult decât am  avut până acum. Dacă Dumnezeu crede că merit și că pot, sunt gata și de mai mult. Dar și ca până acum eu sunt extrem de mulțumitor și de recunoscător lui Dumnezeu!

Dar să nu-l uităm pe Chelutzu! El va fi răsfățatul familiei, presupun!

Chelutzul să zică mersi că nu-l pedepsesc că are ce are cu bradul ăla. Cadouri primește tot anul, mai multe decât ar trebui! De aia e și așa răsfățat, răsfățat și neascultător, golanul!

”Nu sunt genul cu bani în buzunar”

Unde te prinde Revelionul? Pe scenă sau într-o vacanță exotică?

Am două oferte de Revelion pe masă, le negociem intens. Eu sper să mă  prindă Revelionul pe o scenă. Dar, cu siguranță, dacă nu mă prinde prinde pe o scenă, mă va prinde acasă, gândind la businessurile din 2022. Plănuind, planificând și odihnindu-mă! Țările exotice mai au de așteptat până să-l cunoască pe Hatz Johnule. Pentru că Hatz Johnule este într-o perioada din viață în care muncește și investește. Vacanțe, în a două parte a vieții!

Ai superstiții în noaptea de Revelion, să te prindă noul an cu buzunarele pline?

Nu sunt un tip superstițios, nu sunt genul cu bani în buzunar, bani în portofel. Imediat ce o să am cardurile mele gold în portofel și în trecerea dintr-un an în celălalt. Dacă vreodată am ținut la o superstiție de anul nou a fost da, sa fiu pe scenă, pentru că mă gândeam că așa va fi tot anul, dar, iarăși, este doar o  glumă, o superstiție pe care o iau în joacă. Nu sunt un tip superstițios! Cred în muncă  și în dedicare și sunt realist!

”De la 2022 îmi doresc un Ferrari”

Cum intri tu în noul an, cu ce gânduri și dorințe?

În noul an întru cu multă putere de muncă! Îmi doresc să mă odihnesc un pic în primele zile ale lui ianuarie pentru că sunt zilele în care putem și noi, artiștii, să ne odihnim puțin. Singura dorință arzătoare pe care o am este să reușim să depășim  odată momentul acesta greu în viață, de pe tot  mapamondul și să revenim la normalitate.

Care este cea mai mare dorința cu care intrii în 2022! Ce țel ai de atins în noul an? Ai deja cam tot ce ți-ai dorit și îți permiți orice extravaganță! Ai devenit chiar și antreprenor…

Nu îmi permit încă orice extravaganță, însă îmi permit foarte multe și pentru asta îi sunt extrem de recunoscător lui Dumnezeu. Muncim, muncim! De la 2022 îmi doresc Ferrari-ul, care sunt absolut sigur că va veni!

De ce nu vrea să participe la un reality show

Te vom vedea în noi reality showuri în 2022? Se spunea ceva că ești în cărți la Survivor, de data asta de la ProTv! Îți lipsește adrenalina?

Nu, erau doar zvonuri, nu sunt în cărți la Survivor pentru că eu sunt  de părere că mi-a trecut vârsta de Survivor sau cel puțin vârsta în carieră, ca să zic așa. Sunt pregătit de alte proiecte, de altă anvergură a proiectelor și obiectiv și sincer vorbind,  emisiunile de genul nu prea mai pot acoperi pierderile financiare pe care le-aș suferi, mai ales în caz de accidentări. Să nu mai vorbim de faptul că în momentul în care ești în astfel de reality showuri îți blochezi absolut toate celelalte business-uri, lucru care deja pentru mine e greu de realizat! Așa că nu, era doar un zvon!

Cum ești acum după accidentul la piciorul stâng de la Ultimul Trib? ai rămas cu ceva probleme în continuare sau e totul în grafic? Mai ai restricții în vreun fel din partea medicilor?

Teoretic, din partea medicilor nu am niciun fel de restricție dar  creierului meu care își dorește să joace lucrurile cât se poate se safe, mi-am impus eu câteva restricții în sensul că am renunțat la sporturile extreme de iarnă, cu siguranță renunț și la tot soiul de reality showuri care mă  expun la riscuri mari.

Nu suportă sporturile de iarnă

Pentru că genunchiul meu a avut cea mai mare avarie posibilă, au fost rupte toate patru ligamenetele, cele două colaterale și cele două încrucișate, am avut rupte ambele meniscuri, am avut condropatie care este o afecțiune ce survine distrugerii meniscurilor în momentul în care oasele  se ciocnesc între ele nemaicălcând pe meniscuri. Înțelegeți din acest răspuns de ce nu sporturi de iarnă, de ce nu  și nu și nu și nu. Am ajuns la vârstă la care trebuie să mă gândesc la mine și la prioritățile mele în viață și în momentul de față lucrurile extreme nu își mai prea au locul în viață mea.

Sfârșitul anului îți aduce și un rol în filmul “Tabăra”, al lui Selly, care se va lansa chiar pe 27 decembrie în cinematografe! Cum a fost la filmări?

Caut să fac parte din cât mai multe proiecte și să mă implic în cât mai multe proiecte în care și cred, evident. Da, filmul “Tabăra” tocmai ce a avut lansarea pe 23 decembrie, sper ca rolul meu să fie la fel de „juicy” și de amuzant precum  rolul din primul film în care am jucat alături de 5 GANG și, Domne ajută, spor la vânzări! Doamne ajută să fie cinematografele pline!

Care este, de fapt, relația cu Selly

Cum te înțelegi tu și Selly în afară camerelor de luat vederi? V-ați certat vreodată?

Ne înțelegem foarte bine, suntem foarte profi și avem rezultate, lucru care este mai important ca orice! Eu cred că  cei care colaborează sau care sunt prieteni și susțin că nu au avut niciodată clinciuri sau momente tensionate sunt ori ipocriți ori mincinoși, normal că și noi am avut momente de tensiune dar cred că tocmai asta oferă veridicitate prieteniei dintre noi.

Ne respectăm și suntem acolo unul pentru  altul la orice oră ceea ce  înseamnă că da, există o prietenie  strânsă și bună în afara  platoului de filmare și eu îl respect pe Selly pentru că este un tânăr foarte perspicace și inteligent și devotat carierei  lui, lucru care în ziua de astăzi mai rar întâlnești.

La ce avere aspiră Dorian Popa

Cum te vezi tu și cât de sus peste 5 ani de zile? Cu câte milioane de euro în conturi?

Sincer, cred că este mai puțin relevant cu câte milioane de euro voi fi în cont! Un lucru e cert! Dacă voi fi cel puțin la fel de fericit,  dacă nu chiar mai fericit și mai împlinit cu deciziile pe care le-am luat în viață,  mai bine nici că se va putea. Dar dacă vrei să fiu așa sincer până la capăt, că până la urmă nu mi-e rușine, 5 ani  – 10 milioane.

Dacă peste 5 ani am 10 milioane cash, nu toată averea, 10 milioane cash și cu tot cu bunuri, între 15-20, eu zic că am scos untul și am prețuit și exploatat ce mi-a dat Dumnezeu! Pentru că Dumnezeu îți dă dar nu îți bagă în buzunar!

 

 

Publicat: 31 dec. 2021, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă