Legătura neștiută dintre Dorian Popa și Mihai Bendeac. Totul a fost dezvăluit într-o carte!

Publicat: 16 dec. 2021, 11:48 Autor: Maria Apostol Vedete

Dorian Popa și-a divulgat toate secretele într-o carte pe care o lansează astăzi, și în ale cărei pagini a inserat toată povestea cu un final pe care și l-ar dori orice influencer. Recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, și a luat-o de la zero. Și nu o singură dată viața avea să-l pună la pământ, după cum spune Dorian în ”Tu ești următorul Influencer de succes”.

Dacă Nuțu Cămătaru, prin condeiul lui Codin Maticiuc, și-a făcut publică viața, iar Irinel Columbeanu și-a lansat ieri, 15 decembrie, prima lui carte, acum a venit rândul lui Dorian Popa să debuteze în acest domeniu!

Acesta și-a prezentat evoluția în volumul pe care l-a denumit ”Tu ești următorul Influencer de succes”.

Munca a însemnat că am continuat să merg înainte indiferent de câte ori m-a pus viața la pământ… Educația este ce mi-a oferit în primul rând mama mea și apoi o mulțime de mentori pe care i-am căutat special ca să pot învăța de la ei”, spune Dorian Popa. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cât a plătit Dorian Popa pentru cel mai scump accesoriu

Dorian Popa are în prezent 2,3 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Orice postare făcută de acesta devine instant virală, adunând zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Având în vedere averea pe care acesta o câștigă lună de lună nu mai este deloc surprinzător faptul că artistul conduce mașini de lux. Poartă haine de firmă și are doar accesorii la care unii nici nu visează.

Dorian a reușit să își uimească fanii atunci când și-a arătat ceasurile de lux. Toate valorează o adevărată avere!

Este cesucul meu care mi-a venit cadou de ziua mea, și valoarea lui este estimată undeva pe la 55.000 de euro. Este un ceas care mi-a pus foarte multe dificultăți. Pentru că l-am comandat de ziua mea, a venit într-o lună. Echipa cu care lucrez s-a dat peste cap să intre astfel în posesia mea. Așa că l-am avut de ziua mea și sunt tare fericit”, a declarat influencerul.

 

Publicat: 16 dec. 2021, 11:48 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă