Dorian Popa va fi cel mai tare din parcare! Ce super-mașină vrea să-și cumpere cu profitul de pe case

Publicat: 31 ian. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete

Dorian Popa a devenit un antreprenor de succes cu ajutorul banilor pe care i-a câștigat din YouTube. Vloggerul a investit jumătate de milion de euro într-un cartier rezidențial și știe deja ce moft își va satisface cu profitul de pe urma caselor vândute. 

Dorian Popa a început să construiască de ceva timp, lângă București, în comuna Domnești mai exact, un cartier rezidențial. Proiectul imobiliar poartă denumirea de „Hâtz Residence”. Locuințele nu sunt încă gata. Însă el își informează fanii prin intermediul social media despre stadiul lucrărilor și despre investițiile pe care le face.

Conform bilanțului financiar întocmit anul trecut, firma lui ocupă locul întâi în județul Ilfov la nivel de profit. Semn că treburile îi merg ca pe roate artistului. Într-unul dintre vlog-urile postate în urmă cu o săptămână, cântărețul transparentizează investiția pe care a făcut-o în “Hâtz Residence”, investiție care se ridică deja la jumătate de milion de euro.

Artistul susține că dorința de a construi a apărut în urma temerilor accentuate că banii proveniți din spectacole și televiziune se vor termina curând.

Odată ce acest proiect imobiliar va fi pe profit, Dorian Popa vrea să-și satisfacă o dorință mai veche. Și… extrem de scumpă! Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Dorian Popa la Survivor?

Chiar dacă are o condiție fizică de invidiat și s-ar preta perfect pe formatul emisiunii Survivor, Dorian Popa a lămurit și zvonurile cu privire la participarea lui într-un astfel de reality-show.

”Nu, erau doar zvonuri, nu sunt în cărți la Survivor pentru că eu sunt  de părere că mi-a trecut vârsta de Survivor sau cel puțin vârsta în carieră, ca să zic așa. Sunt pregătit de alte proiecte, de altă anvergură a proiectelor și obiectiv. Și, sincer vorbind, emisiunile de genul nu prea mai pot acoperi pierderile financiare pe care le-aș suferi. Mai ales în caz de accidentări. Să nu mai vorbim de faptul că în momentul în care ești în astfel de reality showuri îți blochezi absolut toate celelalte business-uri. Lucru care deja pentru mine e greu de realizat! Așa că nu, era doar un zvon!”, ne-a declarat artistul.

La ce avere aspiră Dorian Popa

Cum își proiectează Dorian Popa viitorul și câte milioane de euro crede că va avea în conturi peste cinci ani?

Sincer, cred că este mai puțin relevant cu câte milioane de euro voi fi în cont! Un lucru e cert! Dacă voi fi cel puțin la fel de fericit, dacă nu chiar mai fericit și mai împlinit cu deciziile pe care le-am luat în viață,  mai bine nici că se va putea. Dar dacă vrei să fiu așa sincer până la capăt, că până la urmă nu mi-e rușine, 5 ani  – 10 milioane.

Dacă peste 5 ani am 10 milioane cash.. Nu toată averea, 10 milioane cash și cu tot cu bunuri… Între 15-20, eu zic că am scos untul și am prețuit și exploatat ce mi-a dat Dumnezeu! Pentru că Dumnezeu îți dă dar nu îți bagă în buzunar!”, a mai precizat vloggerul.

Publicat: 31 ian. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă