Cel mai ieftin Ferrari! Cat costa bolidul si de ce se vinde la un asemenea pret de nimic…

Publicat: 19 Jun. 2019, 16:46 News 3

Cel mai ieftin astfel de automobil, din intreaga lume, este un coupe 599. Autoturismul a fost gasit, in mod intamplator, si scos la vanzare!

Cel mai ieftin Ferrari a fost descoperit, de curand, intr-un oras din China. Mai exact, este vorba despre orasul Dongguan, acolo unde autoturismul de lux total functional a fost gasit.

Pretul este unul foarte mic, daca e sa ne gandim cat costa un Ferrari vechi, de colectie, care poate ajunge si la cateva milioane de dolari, la licitatie. Totusi, istoria masinii nu este una tocmai pe placul colectionarilor internatinali. Cea mai scumpa masina din lume

Cel mai ieftin Ferrari din lume!

Cel mai ieftin Ferrari! Cat costa bolidul si de ce se vinde la un asemenea pret

Cei care ravnesc la un astfel de autoturism trebuie sa afle ca acest model de Ferrari coupe 599 costa doar 250 de dolari! Pretul este unul redus la jumatate, sustin vanzatorii, care marturisesc ca n-au avut prea mare succes in vanzarea lui. Mick Schumacher, gafa monumentala dupa debutul in Formula 1

Asta deoarece, cu cativa ani in urma, modelul a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Desi in imagini arata ca nou, minus urmele de praf de pe masina, nimeni nu vrea sa cumpere masina. Soferul a abandonat-o imediat dupa impact, si a lasat-o chiar la locul faptei.

Mai tarziu s-a aflat faptul ca bolidul de lux nu era nici macar asigurat sau inregistrat in vreun fel. Politia locala chineza l-a confiscat, la acea vreme, dar de curand autoturismul Ferrari a fost iarasi scos la vanzare prin licitatie. Pretul din start a fost cel de 250 de dolari. Pe anunt scria insa ca este doar pentru piese sau metal uzat, desi este functional.

Daca cineva decide totusi sa cumpere masina parca blestemata, va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta. Alaturi de masina de culoare rosie, noul proprietar va mosteni si cateva amenzi pentru parcare neplatite, in valoare totala de 1400 de dolari. Chiar si cu o asemenea suprataxa, respectivul Ferrari 599 ramane cel mai ieftin din istorie, ce a fost vreodata scos la licitatie.

Noul proprietar va trebui sa se multumeasca cu masina in colectie, pentru ca nu va putea sa o foloseasca pe drumurile publice, nici daca este inregistrata legal. Licitatia finala are loc peste doar o zi, pe 20 iunie 2019. S-au inscris peste 200 de persoane care isi doresc acest Ferrari 599 coupe.

sursa: autoblog.md

Publicat: 19 Jun. 2019, 16:46 News 3
Pe aceeași temă