E cea mai rapida si cea mai scumpa masina electrica din lume! Ajunge la 100 km/h in doar 2 secunde si are 1.900 de cai putere!

Publicat: 05 Mar. 2019, 10:40 News 4

Miliardarii planetei vor avea de acum posibilitatea sa conduca o masina super rapida fara sa mai fie blamati ca motoarele lor polueaza enorm.

E cea mai scumpa masina electrica din lume! Ajunge la 100 km/h in doar 2 secunde.  Pininfarina Battista este prima masina electrica facuta de celebrul producator exclusivist italian si este o adevarata bijuterie pe 4 roti.

Atine 100 de kilometri pe ora in doar 2 secunde, viteza maxima este de 350 de kilometri pe ora si in total motorul electric are o putere de aproximativ 1.900 de cai putere. Are o autonomie de 450 de kilometri si un interior de nava spatiala, iar toate astea vin cu un pret exorbitant.

Masina va fi produsa in serie limitata, doar 150 de automobile vor fi facute si va costa peste 2 milioane de euro. Producatorii italieni au vrut sa intre pe piata masinilor electrice intr-un mod ce va ramane in istorie, reusind sa faca noul Pininfarina Battista mult mai rapid decat actualele masini de Formula 1.

Cele 150 de bucati din noul Pininfarina Battista vor fi puse pe o lista scurta unde cel mai probabil vor fi cumparate imediat. Producatorul italian a decis ca masinile sa fie impartite astfel: 50 pentru Europa, 50 pentru America de Nord si 50 pentru Orientul Mijlociu.

Masina este construita din fibra de carbon ca sa fie foarte usoara iar bateriile sunt dispuse pe mijlocul masinii intre locurile din fata si in spatele masinii. In total masina are 4 motoare, unul pentru fiecare roata.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Mar. 2019, 10:40 News 4
Pe aceeași temă