Lamborghini Aventador tunat cu 2 milioane de cristale Swarovski. Rusoaica nu s-a uitat la bani

Publicat: 10 Apr. 2019, 17:03 Life

Superba rusoaica, celebra pe Instragram, a investit o avere in bolidul de lux in valoare de 270.000 de lire.

Daria Radionova, starul de pe Instagram din Rusia si-a acoperit complet bolidul de lux Lamborghini Aventador in valoare de 270.000 de lire cu doua milioane de cristale Swarovski.

Super masina, care inainte de modificari atingea o viteza de pana la 271 km/h, a fost modificata de o companie din Londra inainte ca Daria sa o arate publicului.

Lamborghini Aventador tunat cu 2 milioane de cristale Swarovski

Lamborghini Aventador tunat cu 2 milioane de cristale Swarovski

In mod normal super masinile sunt special facute ca sa „zboare” pe drum, in acest caz motor fiind de de 6.5 l V12. Puternicul motor poate duce masina la 60 km/h in doar 2.8 secunde, si la 120 km/h in 8.5 secunde.

Totusi, montarea a doua milioane de cristale pe caroserie va avea impact asupra performatei masinii, pentru ca o va ingreuna. Daria, care in urma cu scurt timp a pus cristale si pe un Lamborghini Huracan si un Mercedes CLS, si-a aratat ultima achizitie in Londra, mai precis in Knightsbridge.

Munca a fost efectuata de Cars in Cloaks care a spus: „Daca Bruce Wayne era fata aceasta ar fi fost masina lui” potrivit Daily Mail. Echipa a petrecut 700 de ore pentru a monta toate cristalele pe masina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova) on

FOTO: Instagram Daria Radionova

Publicat: 10 Apr. 2019, 17:03 Life
Pe aceeași temă