Are garaj ”calificat”! Cunoscutul milionar Nicorescu a făcut ”paradă” fără audiență cu cel mai rapid Ferrari din istorie

Publicat: 03 Apr. 2020, 20:52 Vedete

Unul dintre cei mai rafinați milionari din Capitală suspină după zilele în care se plimba, elegant, fără interdicții, cu mașinile sale care valorează cel puțin 3 milioane de euro. În amintirea acelor vremuri și-a scos pe interval, pentru o plimbare scurtă, una dintre ”bijuterii”: un Ferrari de aproape jumătate de milion de euro!

Chiar dacă în această perioadă autoritățile recomandă ieșitul din case doar în situații de maximă necesitate, domnul Dan Nicorescu, milionar cu ștaif, a găsit o scuză bună să-și scoată din garaj cea mai scumpă ”bijuterie” pentru a face o scurtă plimbare… chiar dacă nu ardea nimic.

Mașinile sunt deja o pasiune extrem de costisitoare a afaceristului. Cea mai recentă achiziție are o fișă tehnică amețitoare, dar și un preț pe măsură: vorbim de un Ferrari Superfast 812 pe care a dat 450.000 de euro!

Ei bine, cu acest bolid de mare viteză a ieșit milionarul prin oraș, pe străzile aproape pustii. Această ”paradă” nu a avut prea multă audiență, date fiind interdicțiile.

Paparazzii CIAO au surprins totuși un bucureștean curios, pieton, care a uitat și de virus, și de tot, când a văzut acest Ferrari, așa că și-a făcut curaj și s-a apropiat de super mașina lui Nicorescu, în timp ce aștepta la un semafor, și i-a adresat o întrebare, cât să-i gâdile puțin orgoliul milionarului.

Are unul dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală

Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le conduce, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar ”ascunde” în garaj mai multe “bijuterii” de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

Anul trecut, în iulie, CANCAN prezenta, în premieră, imagini senzaționale cu o parte din mașinile de lux pe care le deține rafinatul om de afaceri. Acesta și-a “aliniat” superbele autoturisme în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.

Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, “bijuteriile” pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă expoziție auto.

Publicat: 03 Apr. 2020, 20:52 Vedete
Pe aceeași temă