Romanca batuta fara mila de sot. Aceasta si-a pierdut definitiv auzul VIDEO

Publicat: 04 Apr. 2019, 14:39 News 2
Romanca batuta fara mila de sot. Aceasta si-a pierdut definitiv auzul VIDEO

Caz incredibil in Spania, unde o romanca a fost batuta cu salbaticie de sotul ei.

Din nefericire, femeia a ramas fara auz pentru tot restul vietii, din cauza ca sotul violent i-a spart nasul, lasand-o intr-o balta de sange. Motivul l-ar fi cosntituit furia acestuia, pentru ca pierduse o suma mare de bani.

Barbatul tocmai ce jucase la pacanele si pierduse o suma uriasa de bani. Orbit de furia declansata, a inceput sa-si loveasca din senin sotia, pana cand a desfigurat-o.

Romanca batuta fara mila de sot

Romanca batuta fara mila de sot

Scena ingrozitoare s-a intamplat in februarie 2017, intr-un local din din Monzon, Huesca, Spania, cand femeia in varsta de 38 de ani si-a gasit sotul la pacanele.

Barbatul, Iulian M., era dependent de jocuri si dupa cum obisnuia des, a pierdut toti banii pe care ii avea. Atunci cand si-a vazut sotia in local, s-a napustit asupra ei si a batut-o fara mila.

Femeia n-a mai putut sta in picioare si a cazut la pamant, insa sotul a luat-o de par, dupa care a lovit-o puternic cu pumnul in fata, reusind sa-i sparga nasul, potrivit telecinco.es.

Sotia a plecat speriata din sala de jocuri, cu nasul plin de sange, iar cand a ajuns acasa si fiica ei a vazut-o in acea stare, a dus-o de urgenta la spital. Medicii au chemat politistii iar barbatul a fost arestat.

Din pacate, femeia a ramas cu un traumatism sever, si anume fara miros, pentru ca i-a fost sectionat nervul care facea legatura intre creier si nas, potrivit Libertatea.

Femeia a cerut ca sotul ei sa primeasca pedepasa maxima, de 12 ani de inchisoare si 22 de ani de interdictie pentru a se apropia de ea, dar si despagubiri materiale.

Magistratii Curtii Provinciale din Huesca l-au condamnat pe barbat la 4 ani de inchisoare, noua ani de restrictie pentru a o contacta pe femeie dar si 57.904 euro despagubiri materiale.

Pentru clipul VIDEO click AICI!

Publicat: 04 Apr. 2019, 14:39 News 2
Pe aceeași temă