Dorian Popa, operat din cauza suplimentelor pentru sala. Cum se simte artistul

Publicat: 04 Apr. 2019, 10:44 News 3

Vesti proaste despre Dorian Popa, care a ajuns pe mana doctorilor.

Dorian Popa, carismaticul artist indragit de toti romanii, a ajuns pe mana medicilor, fiindca a trebuit sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Se pare ca motivul l-ar reprezenta suplimentele pentru sala pe care Dorin Popa le ia in mod regulat. Se stie ca Dorin Popa este un mare iubitor al miscarii si al salii de fitness, unde merge regulat.

Dorian Popa, operat din cauza suplimentelor pentru sala

Dorian Popa, operat din cauza suplimentelor pentru sala

„Nu-mi place să dramatizez. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta”, a spus Dorian Popa, la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Insa artistul a spus ca principala problema este alta, si anume amigdalita cronica, ‘mostenita’ de la raposatul sau tata. Aceasta amigdalita ii provoaca si un sforait sever si vrea sa scape de acest lucru.

„Ce fac eu nu este o intervenție, durează 15 minute care se face cu un laser si doar țin gura deschisă. Am o amigdalită cronică de la tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte. Se pare că ele ar fi și cauza sforăitului meu. Dacă se poate opera, de ce să mai sforăi?”, a mai spus Dorian Popa, potrivit Libertatea.

In urma acestei interventii, Dorian va face o pauza de sala pentru cateva zile, pentru a se recupera complet. Insa cum se va simti in stare, va da fuga in sala fiindca nu poate trai fara exercitiile fizice.

Publicat: 04 Apr. 2019, 10:44 News 3
Pe aceeași temă