Alergia misterioasa de care sufera aceasta femeie. Arata de parca si-a injectat buzele cu botox VIDEO

Publicat: 07 Apr. 2019, 12:42 Life

Femeia a marturisit ca alergia de care sufera a determinat-o sa nu mai vrea sa iasa din casa. Ea a manifestat tot soiul de simptome, cat se poate de bizare.

Dermatologii nu stiu cum sa o ajute pe femeia din Essex, in Marea Britanie. Kelly Marsh a povestit ca alergia misterioasa i-a aparut din senin. Pana in urma cu sapte luni de zile nu mai avusese probleme de tipul celor cu care se confrunta in prezent.

Femeia de 33 de ani sufera de o alergie misterioasa. A povestit totul de curand si spre socul cunoscutilor, ea a inceput sa arate infiorator. Cel care se sperie foarte tare de felul in care arata Kelly este fiul ei. Aceasta a marturisit ca baietelul sau se simte terifiat de fiecare data cand isi priveste mama.

Tanara a ajuns sa arate in acest fel din cauza faptului ca fata i s-a umflat foarte mult. La cateva zile, arata infricosator, de parca ar fi mers sa isi faca injectii cu botox, la nivelul intregului chip. Specialistii nu isi pot explica de la ce au inceput problemele femeii.

Alergia misterioasa a facut-o sa arate infricosator!

Alergia misterioasa de care sufera aceasta femeie

Printre simptome a mai fost si faptul ca acesteia i-au aparut bube, pe picioare si coapse. La fel, dupa ce a urmat un tratament in acest sens si credea ca a scapat de alergia misterioasa, i-au aparut pete rosii, pe tot corpul.

Kelly Marsh sufera de o alergie pe care medicii nu si-o pot explica. A fost supusa unor teste si analize de specialitate, dar rezultatele nu au fost tocmai de prea mare ajutor. Medicii au diagnosticat-o ulterior si cu urticarie cronica. Boala de piele se manifesta in mod spontan, spre groaza femeii.

Tanara a mai marturisit ca niciodata nu a mers la estetician, dar din cauza alergiei arata de parca si-ar fi facut injectii cu botox. „Nu pot gasi cauza pentru care mi se intampla asta. Am schimbat si detergentii pe care ii foloseam inainte cu produse bio. Am inceput o dieta noua fiindca m-am gandit ca poate fi o problema alimentara. Dar reactiile au continuat sa apara”, a povestit femeia din Anglia.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 07 Apr. 2019, 12:42 Life
Pe aceeași temă