Medicii i-au spus ca are o banala alergie, dar in realitate barbatul suferea de cancer! E infiorator ce s-a intamplat cu el in cateva saptamani

Publicat: 07 oct. 2018, 11:55 Autor: madalina m. Life

Barbatul de 30 de ani a crezut ca are doar o banala alergie, dupa ce a mers la medic.

In realitate, insa, lucrurile erau foarte grave, iar acesta era foarte bolnav. Aaron Winstanley a fost ulterior diagnosticat cu cancer si a fost socat de o asemenea veste. El credea ca starea lui se inrautateste din cauza ca avea doar o alergie.

Mai mult decat atat, barbatul avea un tip rar al maladiei infioratoare. In doar cateva saptamani, el a suferit o soarta infioratoare. Cand boala a degenerat, Aaron a orbit la unul dintre ochi, iar abia atunci a aflat ca are cancer.

Vestea l-a devastat pe Aaron Winstanley. Initial crezuse ca are doar probleme din cauza ca sufera de o banala alergie, dar lucrurile stateau total diferit. Diagnosticul gresit pus de medic l-a facut pe barbat sa nu mai mearga imediat si la un alt control.

De asemenea, acesta era originar din Barton, in Linconshire, Marea Britanie. In ultimele saptamani de viata, el s-a chinuit foarte tare, pentru ca nu mai vedea deloc. Mai mult, a murit in spital dupa ce medicii au incercat sa il salveze.

Daca ar fi fost diagnosticat corect inca de la inceput, Aaron ar fi avut o sansa sa combata cancerul. El a sesizat inca din anul 2016 ca incepe sa ii curga nasul tot mai mult. Cand a mers la un control de rutina i s-a spus ca are febra de fan, o alergie foarte des intalnita pe perioada verii.

Pentru ca stia multe persoane care sufereau de febra de fan, Aaron Winstanley nu si-a dat seama ca simptomele ar putea ascunde o afectiune mult mai grava. Singurul tratament pe care l-a urmat, cateva luni, a fost pentru acea banala alergie.

Tanarul si-a administrat steroizi, antibiotice si pastile antihistaminice. Din pacate, insa, in tot acel timp boala doar s-a agravat. Cand a orbit la unul dintre ochi si a mers de urgenta la spital, acesta a aflat ca are cancer.

Momentul tragic s-a produs la o scurta perioada de cand i s-a comunicat ca ar avea doar o alergie. Barbatul a mers la o clinica din Dornstetten, in Germania, unde a urmat un tratament costisitor, de 300 de mii de lire sterline. Din pacate, nimeni nu l-a mai putut salva.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 07 oct. 2018, 11:55 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă