Povestea dramatica a tinerei care are tot timpul vanatai pe fata. A trebuit sa renunte la visul de a fi model

Publicat: 08 mart. 2019, 17:06 Autor: Simona News 3

Kira-Shai Whitehead a ajuns in spital de 30 de ori in 2 ani, astfel ca a trebuit sa renunte pentru totdeauna la visul de a fi model.

Ochi umflati si vineti, vanatai pe buze si pometi, toate sunt semnele unui atac violent. Insa adolescenta in varsta de 17 ani nu este victima unui abuz fizic, ci sufera de o reactie alergica extrema care ii face fata sa se umfle si sa se invineteasca.

Problemele au inceput sa apara in urma cu doi ani iar medicii au ramas stupefiati pentru ca nu au nicio idee ce ar putea sa cauzeze o asemenea reactie devastatoare.

Kira a fost diagnosticata cu anafilaxie idiopatica spontana, care reprezinta o reactie de hipersensibilitate generalizata sau sistemica severa cu debut rapid si care poate duce la deces. Doctorii nu pot afla un motiv pentru reactiile extreme.

Povestea dramatica a tinerei care are tot timpul vanatai pe fat

Povestea dramatica a tinerei care are tot timpul vanatai pe fata

Povestea dramatica a tinerei care are tot timpul vanatai pe fat

Parintii ei, Tim in varsta de 44 de ani si Cheryl in varsta de 40 de ani, au trebuit sa-si duca fiica la spital de aproximativ 30 de ori in ultimii doi ani ori de cate ori avea o reactie alergica. Aceasta necesita tratament de urgenta pentru ca intra in soc anafilactic.

Colege si profesorii, si chiar asistentele medicale au luat-o deoparte si au intrebat-o daca este abuzata acasa. Tanara visa sa devina model insa diagnosticul primit a facut-o sa stea departe de straini pentru a nu primi intrebari inoportune.

„Intotdeauna sunt intrebata de straini daca am fost batuta, chiar si personalul medical si doctorii sunt ingrijorati de faptul ca as fi abuzata fizic de parintii mei” a spus aceasta, potrivit Mirror.

Sursa poze: Caters News Agency / Instagram

Publicat: 08 mart. 2019, 17:06 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă