Maimute modificate genetic. Creierul primatelor seamana cu cel al oamenilor! Aparitia animalelor a starnit controverse

Publicat: 04 Apr. 2019, 15:30 Life

Traim intr-o lume in care nimic nu pare sa ne mai mire. Dupa ce bebelusii modificati genetic au devenit o realitate, iata ca la fel se intampla si in cazul animalelor.

Specialistii din China si Sua au creat o specie de maimute modificate genetic. Primatele sunt similare oamenilor, din punct de vedere al creierului, sustin savantii. Multi adepti ai teoriilor conspiratiei sunt de parere ca astfel de primate se vor dezvolta mult prea mult si vor ajunge sa preia controlul asupra oamenilor.

Totusi, oamenii de stiinta ne asigura ca aceste maimute modificate genetic vor fi monitorizate constant si tinute intr-un mediu sigur. Noua specie de primate ii va ajuta pe specialisti sa realizeze anumite studii, potrivit descopera.ro.

Responsabili pentru aceasta realizare sunt savantii din China si Statele Unite ale Americii. Acestia au creat maimute care poarta o gena umana. Este esentiala pentru dezvoltarea creierului, sustin ei. Animalele intr-adevar prezinta o dezvoltare a craniului asemanatoare oamenilor.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Apr. 2019, 15:30 Life
Pe aceeași temă