Adriela Morar, partenera lui Smiley la Dansez pentru tine, si-a rupt piciorul in noaptea nuntii cand a fost „furata” mireasa! Imagini VIDEO incredibile

Publicat: 05 Jun. 2019, 13:54 News 3

Desi a disparut din atentia publicului dupa aparitia alaturi de Smiley la concursul de dans, acum Adriela a ajuns din nou subiect de stire cu nunta ei cu peripetii.

Adriela Morar, partenera lui Smiley, si-a rupt piciorul in noaptea nuntii! O mai țineți minte pe Adriela Morar, partenera de dans a lui Smiley de la Dansez pentru tine’? Au trecut 13 ani de atunci și, între timp, Adriela a îmbrăcat rochia de mireasă.

Adriela Morar s-a măritat de 1 Iunie şi se pare că nu a ales întâmplător data nunţii, demonstrând că are un suflet de copil. Fosta parteneră a lui Smiley de la „Dansez pentru tine” a fost o mireasă superbă, care a îmbrăcat o rochie albă de vis. Şi-a făcut însă apariţia pe ringul de dans printre nuntaşi pe un scuter galben, moment în care a fost aplaudată ca pe scena emisiunii de la Pro Tv.

Bruneta si sotul ei, Radu, navigator de meserie, si-au unit destinele zilele trecute, dar au pasit cu stangul in noua viata de cuplu dupa ce chiar in noaptea nuntii, Adriela a suferit un accident tragic care i-a ruinat petrecerea.

Adriela şi Radu au venit pe scuter, ba mai mult mireasa şi soţul ei au făcut şi o şedinţă foto în trafic, în care mireasa apare cu casca de protecţie pe cap şi buchetul ataşat vehiculului. Deși este absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, Adriela Morar este instructor de fitness și este pasionată de navigaţie.

Adriela Morar, partenera lui Smiley si-a rupt piciorul in noaptea nuntii!

Cu lacrimi in ochi si strangand din dinti de durere Adriela a rezistat eroic si a avut puterea sa mai si zambeasca in drum spre spital. Desi ingrijorati, familia si prietenii, au continuat petrecerea impulsionati de Petrisor Ruge un invitat special la nunta Adrielei. Pana ca mireasa sa paraseasca petrecerea in salvare nunta a fost una mai mult decat reusita, punctul culminant fiind dansul celor doi miri unde Adriela si sotul ei au ales sa faca un moment identi cu cel dintre Lady Gaga si Bradley Cooper, au cantat piesa de pe coloana sonora a filmului „A star is born” iar apoi au dansat.

Publicat: 05 Jun. 2019, 13:54 News 3
Pe aceeași temă