Ce va face Ana Maria Pantaze, marea castigatoare de la Romanii au Talent, cu banii! Nu vrea sa renunte deloc la croitorie! VIDEO

Publicat: 05 Jun. 2019, 13:33 News 3

Castigatoarea Romanii au Talent vrea sa-si cumpere un apartament cu cei 120.000 de euro pe care ii va incasa de la Pro TV.

Ce va face Ana Maria Pantaze castigatoarea Romanii au Talent cu banii! Dupa ce a uimit milioane de oameni cu talentul ei romanii au votat-o si Ana Maria Pantaze a ajuns dintr-o croitoreasa necunoscuta sa fie castigatoarea sezonului 9 de la Romanii au Talent.

Cenusareasa competitiei a avut sansa sa primeasca de la Mihai Petre un „Golden Buzzer” si a devenit instant o vedeta dupa ce imaginile cu ea cantand s-au viralizat instant. Povestea ei de viata de asemenea a contat foarte mult in voturile oamenilor si acum la finalul competitiei a plecat acasa cu 120.000 de euro.

Chiar si dupa ce publicul a desemnat-o castigatoare Ana Maria Pantaze ramane modesta si nu este hotarata inca sa renunte la viata ei de pana acum si sa se apuce in totalitate de muzica. Se gandeste sa-si cheltuie banii in cel mai sigur mod dar vrea si sa ajute pe cineva care are nevoie de bani.

Ce va face Ana Maria Pantaze castigatoarea Romanii au Talent cu banii!

Invitata la Catalin Maruta in emisiune Ana Maria Pantaze a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei dupa Romanii au Talent: „Inca ma simt normala, nu e nimic schimbat, e doar socul ala. Nu ma simt o vedeta, ma simt o fata normala. Acum vreau sa le imbin, muzica mai mult, croitorie mai putin. Acum ma gandesc sa ma indrept mai mult spre muzica. Vreau sa-mi fac o trupa sa merg la evenimente. O sa fie ceva nou pentru mine. Prima data m-a sunat fratele meu, verisoarele, prieteni, cam toata lumea m-a felicitat.”

Ea a tinut sa le multumeasca prietenilor care au scos-o la karaoke seara de seara si lui Mihai Petre: „In primul rand vreau sa-i multumesc lui Mihai Petre pentru Golden Buzz, apoi publicului care a fost in spate, prietenilor care au fost alaturi de mine si tie (Catalin Maruta). Prima data m-am dus singura la karaoke pentru ca era deasupra locatiei unde eu stau si se auzea muzica si vibra cam totul prin casa. Asa ca am zis ca vreau sa ma duc noaptea la karaoke si ziua sa dorm, asa am inceput eu sa cant.”

„Ce o sa fac cu banii? Cred ca o sa-mi cumpar un apartament si sa investesc si in muzica si ce mai imi ramane voi incerca sa ajut pe cineva, un copil sau pe cineva care are nevoie de bani. Eu tot timpul am crezut ca o sa castige balerina mica, Ema Stoian” a explicat ea ce va face cu banii dupa ce va incasa suma de la Pro TV.

Publicat: 05 Jun. 2019, 13:33 News 3
Pe aceeași temă