Scandal la Romanii au talent! Fanii o reneaga pe Ana Maria Pantaze: ‘Ca de obicei, nu castiga cel mai bun’ VIDEO

Publicat: 01 iun. 2019, 15:32 Autor: D. C. Vedete

Vineri, 31 mai 2019, a avut loc finala sezonului 9 a emisiunii Romanii au Talent. Castigatoarea este Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce.

Scandal la Romanii au talent dupa ce Ana Maria Pantaze a pus mana pe premiul cel mare, de 120.000 de euro. Fanii emisiunii si-au iesit din fire cand au vazut ca ea este marea castigatoare. Acestia au luat cu asalt pagina oficiala a emisiunii, de pe Facebook.

In finala, Ana Maria Pantaze a interpretat piesa ‘Purple Rain’ a celebrului si regretatului artist Prince. Cu toate ca nu a fost o interpretare demna de scenele din America, croitoreasa a castigat inimile celor din public si de acasa. A fost votata de public drept cea mai talentata romanca a anului 2019 si Ana Maria Pantaze a castigat sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent.

Scandal la Romanii au talent 2019


Din pacate, parerile au fost impartite. Zeci de fani nemultumiti de alegerea publicului au luat cu asalt pagina de Facebook Romanii au talent. Acestia sustin ca Ana Maria Pantaze e talentata, dar nu suficient de buna sa castige finala sezonului 9.

”Aris a fost cu 1000 de clase peste ea”

”Ca de obicei nu castiga cel mai bun…”

”Waw…. nu prea am urmarit in schimb am vazut momentele ei si chiar am empatizat cu ea (ca e croitoreasa). Felicitari”

”Dacă mulți dintre voi aveați alți preferați, asta nu înseamnă că fata asta nu a meritat. Asa a votat publicul. Pana la urma asta este talent, sa nu ai cursuri de canto, sa ai o alta meserie si sa canti din pasiune! Felicitări!”.

”La o competiţie muzicală n-ar fi avut nicio şansă să iasă pe primul loc.”

”Fara doar si poate, Ana merita acest premiu. A câștigat pe munca, vocea si talentul ei! Bravo!”

”Nu a meritat să câștige.”

”Un suflet curat, o voce fara ore de canto, un dar de la Dumnezeu. Ma bucur din suflet pt ea. Chiar a meritat premiul. Bravo”

”Bravo! Cineva care chiar merita sa castige marele premiu. Felicitari, Ana!”.

”Nu era chiar preferata mea, dar o prefer pe ea, decat pe Aris..care nu merita nici locul 2. Ce a facut el, nu se poate numi talent”

”Bine ca nu a câștigat băiețelul ăla care dansează că era super enervant”

”Zero talent… Nu mai faceti preselectii la acest show, daca tot nu va pricepeti la ales talente. De risul gainilor cine a cistigat… De fiecare data pasiva si fara har…si + fara voce. Am senzatia ca fiecare putem cinta ca ea…Deci sa cistigam ca meritam premiul. Pozor cu asa cistigator! PS…cum a cintat ea in finala…va asigur, cintam fiecare mai frumos in casa sau in masina cind conducem”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

Andra, prima declaratie despre Ana Maria Pantaze! Ce spune cantareata despre croitoreasa de la Romanii au talent

Publicat: 01 iun. 2019, 15:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă