Croitoreasa de la Romanii au talent care a primit Golden Buzz are o poveste de viata impresionanta. Cine e, de fapt! VIDEO

Publicat: 10 Feb. 2019, 10:13 Vedete

La prima editie a emisiunii Romanii au talent, publicul si telespectatorii au avut parte de un moment superb si emotionant oferit de o... croitoreasa!

A reusit sa ii impresioneze pe jurati cu interpretarea sa. Croitoreasa de la Romanii au talent care a primit Golden Buzz are o poveste de viata impresionanta. Are 38 de ani si este din Bucuresti. Aceasta a avut o copilarie dificila, cu multe greutati. Cu toate ca are o voce de vis, nu a reusit sa isi faca o cariera din cantat.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Romanii au talent, traieste dintr-un salariu modest. Aceasta are o pasiune pentru muzica pe care si-a dezvoltat-o in ultimii ani. A inceput ca orice roman, cantand in baie 🙂 Apoi a inceput sa iasa alaturi de prietenii ei, la karaoke. Ei sunt cei care au incurajat-o sa apara la tv.

Croitoreasa de la Romanii au talent canta in baie

“Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta de la “Românii au Talent”, sezonul 9.

Croitoreasa de la Romanii au talent a facut balet si dansuri

In copilarie, parintii i-au insuflat dragostea pentru arte. Acestia au dat-o pe Ana Maria Pantaze la balet si dansuri clasice. Din nefericire, greutatile financiare au inceput sa apara si tanara a fost nevoita sa renunte la cursuri.

“Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a povestit Ana Maria Pantaze într-un interviu acordat pentru romaniiautalent.protv.ro.

Croitoreasa de la Romanii au talent nu spera la Golden Buzz


“Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria Pantaze, după ce a primit Golden Buzz în timpul primei ediții de la “Românii au Talent”.

Publicat: 10 Feb. 2019, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă