Castigatoarea Romanii au talent este Ana Maria Pantaze! Cine este croitoreasa talentata?!

Publicat: 01 Jun. 2019, 10:55 News 3

Ieri a avut loc marea finala a emisiunii de la PRO TV. Premiul cel mare pus la bataie a fost de 120.000 de euro. Sezonul 9 a fost un spectacol desavarsit!

Castigatoarea Romanii au talent este Ana Maria Pantaze, croitoreasa care nu stie cum a descoperit pasiunea pentru cantat. Vineri, 31 mai, tanara a castigat concursul de talente de la PRO TV. A pus mana pe 120.000 de euro, bani care o pot ajuta sa isi faca o cariera in lumea muzicii din Romania.

„Vreau să mulțumesc tutoror că au avut încredere în mine. Nu mă proicep la discursuri”, a declarat Ana Maria Pantaze, în cadrul emisiunii live.

Castigatoarea Romanii au talent este Ana Maria Pantaze

Romanii s-au indragostit de vocea Anei Maria Pantaze si au decis sa o voteze castigatoarea sezonului 9 al emisiunii Romanii au talent, de la PRO TV. A cucerit publicul cu vocea, dar si cu povestea ei trista de viata. Este o croitoreasa cu salariu modest, dar care merge la karaoke, singura ei pasiune.

„Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta de la ”Românii au Talent”, sezonul 9.

Cine e Ana Maria Pantaze


Parintii ai au incercat sa o trimita la balet si dansuri clasice, dar costurile ridicate au facut-o pe Ana Maria Pantaze sa renunte la visul ei. Croitoreasa de la Romanii au Talent o noua reprezentatie fabuloasa! A cantat mai bine ca niciodata! „Sunt si voi ramane o fata simpla!” VIDEO

„Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a povestit Ana Maria Pantaze într-un interviu acordat potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Finalistii Romanii au talent sezonul 9

1 – Ana Maria Pantaze
2 – Aris Negoiță
3 – Corul de Copii al Operei Naționale București
4 – Anton Joseph
5 – Ema Stoian
6 – Elena Gibson
7 – Magitot

Moment de senzatie la ‘Romanii au talent’! Un pusti de 8 ani a primit Golden Buzz si a ridicat toata sala in picioare VIDEO

Publicat: 01 Jun. 2019, 10:55 News 3
Pe aceeași temă