Croitoreasa de la Romanii au Talent o noua reprezentatie fabuloasa! A cantat mai bine ca niciodata! „Sunt si voi ramane o fata simpla!” VIDEO

Publicat: 20 mai 2019, 08:45 Autor: D. C. News 3

Florin Calinescu i-a spus la finalul reprezentatiei ca Simon Cowell inventatorul formatului "Got Talent" pentru oameni ca ea a gandit acest show si a inventat emisiunea asta.

Croitoreasa de la Romanii au Talent o reprezentatie ireala in semifinala! Ana Maria Pantaze, croitoareasa care a ajuns direct in faza superioara a competitiei dupa ce Mihai Petre i-a dat Golden Buzz-ul a facut din nou furori pe scena.

Croitoareasa de la Romanii au Talent a ales sa cante in semifinala piesa „I put a spell on you” care s-a potrivit perfect timbrului ei vocal ceva mai grav. Transformata total de echipa Pro TV, Ana Maria Pantaze a aratat exact ca o artista mare obisnuita cu scena si care si-a pregatit atent reprezentatia. Chiar si dupa ce a facut din nou senzatie cu vocea ei, femeia a ramas in continuare la fel de modesta: „Sunt si voi ramane o fata simpla. Nu vreau sa ma schimb”. Un alt detaliu inedit a fost faptul ca pentru semifinala ea si-a pus in scena si calitatile de croitoreasa dupa ce si-a facut singura rochia cu care a urcat pe scena „Romanii au talent”.

„Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge pe o scenă mare, nu m-am gândit la o carieră în muzică. La 16 ani m-am angajat pentru a mă susţine şi pentru a-mi ajuta şi părinţii, mi s-a părut firesc, eu acum văd acest lucru ca pe ceva normal. Sunt şi voi rămâne o fată simplă, nu vreau să mă schimb după tot ce se va întâmpla. Eu îmi câştig banii din acelaşi lucru pe care îl făceam şi înainte, croitorie. Am vrut să-mi fac singură rochia pentru semifinală şi am reuşit“. a declarat Ana Maria Pantaze.

Croitoreasa de la Romanii au Talent o reprezentatie ireala in semifinala!

Mihai Petre, cel care a trimis-o direct in semifinala a fost si juratul care a avut cele mai laudative cuvinte la adresa reprezentatiei ei: „Îmi place că se arată aşa cum e, că e cinstită cu noi, că e vulnerabilă, că dă din suflet, nu joacă nimic. Cred că asta e reţeta succesului, cinstea pe care o afişezi de fiecare dată, pe lângă faptul că ai o voce foarte bună. Tu eşti de poveste, tu ne arăţi tuturor că visurile pot deveni realitate, eşti speranţă. Cred că eşti reţeta câştigătoare pentru oricine din orice domeniu. Cinstea, sensibilitatea, sinceritatea şi vocea ta mă izbesc acum aşa cum m-au izbit şi în preselecţii“.

Ea trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi. De câțiva ani buni însă, ea și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică și a început să cânte, fredonând în baie, și, ulterior, la karaoke cu prietenii.

“Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta de la “Românii au Talent”, sezonul 9.

În copilărie, părinții Anei Maria Pantaze au îndrumat-o spre balet și dansuri clasice, însă din cauza costurilor prea mari ale cursurilor și echipamentelor, care erau mult peste venitul familiei, ea a fost nevoită să renunțe la visul său măreț.

Publicat: 20 mai 2019, 08:45 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă