Ioana Tufaru, ajutor social PE VIATA! Cati bani primeste de nu vrea sa se angajeze, niciodata

Publicat: 19 May. 2019, 18:32 Vedete

Pentru cei care nu stiu, este fiica regretatei Anda Călugăreanu. Mulți o judecă pentru că nu și-a făcut un rost în viață desi provine din familie buna.

Ioana Tufaru primeste ajutor social pe viata, dupa cum sustine ea. In plus, pe langa banii pe care ii ia de la statul roman, fara a presta vreo zi de munca, ia si venituri din drepturi de autor. Fiind unica mostenitoare a Andei Calugareanu, Ioana Tufaru mai ia bani de pe urma imaginilor sau pieselor cu fosta cantareata.

Din pacate, veniturile din drepturile de autor sunt mici, cum piesele nu mai sunt in voga. In urma cu cativa ani, Ioana Tufaru si-a luat un frigider de ei. Din fericire, Ionut, partenerul ei, are un job stabil. Salariul lui este de 1.500 de lei pe luna.

Ioana Tufaru primeste ajutor social pe viata

„Anul trecut mi-am cumpărat de ei un frigider, că nu aveam. Acum să văd ce bani mai primesc, mi-am propus sa îmi iau un televizor mai bun, pentru că în momentul ăsta am unul pe tub, foarte vechi.

Păstram ca amintire un tablou cu mama, dar a căzut şi s-a făcut cioburi, l-am aruncat la coş. Aceea a fost singura amintire materială pe care o aveam de la femeia care mi-a dat viaţă”, a declarat recent Ioana. Ioana Tufaru risca sa ramana fara copil. Cine vrea sa i-l ia pe micutul Luca

Cati bani castiga Ioana Tufaru pe luna

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru.

Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a povestit Ioana Tufaru in 2018, pentru Click! Ioana Tufaru o critica pe Hannelore de la Insula Iubirii: „Ne arata sa calcam fidelitatea in picioare”

Ioana Tufaru, garsoniera de la Gigi Becali

„Pe trei august se împlinesc patru ani de când am primit garsoniera de la domnul Becali…Un dar divin pentru noi ţinând cont de faptul că nu aveam unde locui. O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali pentru tot ce a făcut şi face pentru noi şi pentru oamenii nevoiaşi, în general. Va rămâne îngerul nostru şi al lui Luca mereu şi ne rugăm în fiecare noapte pentru el. E de o bunătate nemaiîntalnita în România”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Publicat: 19 May. 2019, 18:32 Vedete
Pe aceeași temă