Ioana Tufaru o critica pe Hannelore de la Insula Iubirii: „Ne arata sa calcam fidelitatea in picioare”

Publicat: 12 Dec. 2018, 17:09 Vedete

Se pare ca Ioana este mare fan al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, dupa cum reiese din declaratiile ei.

Si are deja si o concurenta pe care nu o simpatizeaza mai deloc. Ioana Tufaru o critica pe Hannelore de la Insula Iubirii pentru comportamentul ei in cadrul emisiunii. Se pare ca Ioana Tufaru nu e de acord cu lipsa ei de fidelitate fata de Bogdan, sotul ei.

„Eu am avut o perioadă în care am trăit în mocirlă şi am fost pusă în nişte situaţii jenante pe care acum le regret. Mi-am expus corpul, am renunţat la demnitate şi, repet, am făcut nişte lucruri de care acum îmi pare rău.

Ioana Tufaru o critica pe Hannelore de la Insula Iubirii

Oamenii nu au avut nimic de învăţat din comportamentul meu de pe micile ecrane. Exact asta se întâmplă acum şi cu cuplurile astea care ajung la emisiuni şi devin extrem de populare. Uite Hannelore şi Bogdan, de exemplu…Au zeci de mii de fani, care ce au de învăţat de la ei?

Fata asta ne-a arătat cum să flirtezi cu un bărbat în timp ce ai o relaţie cu altul pe care susţii că-l iubeşti. Eu asta am înţeles, de la vecinele mele de bloc, că s-ar fi întâmplat. Practic domnişoara asta de care parcă nu mai poţi să te ascunzi când deschizi un ziar online, ne arată cum să călcăm fidelitatea şi loialitatea în picioare, dar să fim totuşi iertate de „fraier”. Frumos!”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Hannelore s-a casatorit cu Bogdan de la Insula Iubirii

Ceremonia celor doi a fost una spectaculoasa. A avut loc in Budapesta si la ea au fost invitate rudele celor doi, dar si prietenii apropiati. Cu toate ca Insula Iubirii sezonul 4 inca se filmeaza, cei doi sunt convinsi ca sunt suflete pereche.

Hannelore și Bogdan se iubesc cu adevarat, chiar daca tanara dezvoltase o relatie speciala cu o alta ispita de pe insula (Andy). In timp ce gurile rele erau ferm convinse ca relatia celor doi se va destrama, Hannelore si Bogdan faceau planuri de nunta. Vezi aici imagini de la nunta!

Publicat: 12 Dec. 2018, 17:09 Vedete
Pe aceeași temă