Insula Iubirii Hannelore si Bogdan s-au casatorit! Imagini de la eveniment VIDEO

Publicat: 29 Oct. 2018, 17:31 News 3

Vesti bune pentru fanii celor doi fosti concurenti care s-au indragostit la tv.

Insula Iubirii: Hannelore si Bogdan s-au casatorit! Ceremonia celor doi a fost una spectaculoasa. A avut loc in Budapesta si la ea au fost invitate rudele celor doi, dar si prietenii apropiati. Cu toate ca Insula Iubirii sezonul 4 inca se filmeaza, cei doi sunt convinsi ca sunt suflete pereche.

Insula Iubirii: Hannelore si Bogdan s-au casatorit!

Hannelore și Bogdan se iubesc cu adevarat, chiar daca tanara dezvoltase o relatie speciala cu o alta ispita de pe insula (Andy). In timp ce gurile rele erau ferm convinse ca relatia celor doi se va destrama, Hannelore si Bogdan faceau planuri de nunta.

Cei doi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an. Adica la câteva luni după ce s-au întors din Thailanda, unde s-a filmat emisiunea „Insula iubirii”. Evenimentul a trecut aproape neobservat deoarece nu au publicat imagini din timpul evenimentului.

Insula Iubirii: Hannelore si Bogdan, luna de miere in Grecia


Daca o faceau, incalcau contractul semnat cu producatorii emisiunii Insula Iubirii. Asa ca Hannelore și Bogdan au publicat zilele acestea imagini foto si video de la eveniment. Ea a fost o printesa si ea un cavaler, fara armura stralucitoare! Dupa fericitul eveniment, Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii au plecat in luna de miere, in Grecia!

Publicat: 29 Oct. 2018, 17:31 News 3
Pe aceeași temă