Șase jocuri de groază pentru Halloween in 2018

Publicat: 29 Oct. 2018, 16:59 Life
Șase jocuri de groază pentru Halloween in 2018

In noaptea de 31 octombrie 2018 are loc sărbătoarea adorată de copii și nu numai, Halloween-ul.

Șase jocuri de groază pentru Halloween pentru 2018. De Halloween te poți distra foarte tare, fiindca poți să decorezi casa cu dovleci și ornamente sau poți prepara bucate având ca ingredient principal dovleacul. De aceea îți propunem sase jocuri de groaza, care să te infricoșeze numaidecat.

O alta variantă ar mai fi mersul la colindat după bomboane, copiii deghizându-se în monștrii, personaje îniorătoare și orice altceva le stârnește imaginația.

Șase jocuri de groază pentru Halloween in 2018

Insa pentru cei care nu sunt adeptii deghizarii sau mai precis, pentru adulti, care vor sa petreaca aceasta sarbatoarea acasa, va propunem 6 jocuri inedite, care sunt la fel de infricosatoare precum mastile si machiajele speciale aferente Halloween-ului, conform overheat.ro.

1. Slender: The Eight Pages

Un clasic când vine vorba de jocuri de groază, Slender este un indie game free-to-play în care jucătorul are sarcina de a aduna opt pagini de jurnal din desişul pădurii. Slender, creatură subţire şi fără faţă, te va urmări şi va încerca să te oprească. Deşi extrem de minimalist, Slender reuşeşte să livreze unele dintre cele mai autentice jumpscare-uri prezente într-un astfel de joc.

2. The Walking Dead Season 1

Considerat a fi cel mai bun joc lansat până acum de Tell Tale, primul sezon din The Walking Dead (atenţie! jocul nu serialul) ne prezintă apocalipsa zombie din perspectiva a doi supravieţuitori: Lee Everett şi micuţa Clementine. Împărţită în cinci episoade, povestea primului sezon este o dramă psihologică în mijlocul lumii năpădite de morţi vii. În stilul clasic Tell Tale, jocul este un adventure game simplist în care alegerile jucătorului influenţează definitiv povestea şi acţiunile personajelor.

3. Amnesia: The Dark Descent

Jocul care l-a făcut celebru pe PewDiePie, Amnesia: The Dark Descent este jocul la care subsemnatul s-a speriat de cele mai multe ori. Cu o atmosferă sumpra care te învăluie şi cu o poveste înţeţoşată, horror-ul de faţă reuşeşte să captiveze jucătorul şi să îi dăruiască cele mai negre coşmaruri posibile. Ritualurile, catacombele şi creaturile hidoase sunt doar o mică părticică din ce are de oferit Amnesia.

4. Outlast

Jocul prezintă ororile care se petrec într-un misterios spital de psihiatrie din Colorado. Jucătorul intră în pielea jurnalistului Miles Upshur care încearcă să afle misterul care învăluieşte spitalul. Din punctul în care Miles intră în spital, totul ia o întorsătură sinistră: spitalul este plin de cadavre, corpuri mutilate şi o mulţime de întrebări care aşteaptă să primească răspuns. Outlast este unul dintre cele mai bune jocuri horror lansate în ultimii 5 ani.

5. P.T.

P.T. sau Playable Teaser, este reclama ingenioasă cu care Hideo Kojima şi-a anunţat noul proiect Silent Hills. Din păcate, proiectul a fost anulat, iar Kojima nu a putut niciodată să ne arate varianta sa de Silent Hill. Acest mini-joc de circa 30 de minute este un puzzle game first-person în care jucătorul explorează o casă aparent normală. Cu trecerea timpului observăm că paranormalul prinde viaţă. P.T. este o experienţă horror aparte, având unele dintre cele mai reuşite jumpscare-uri. Din păcate chiar și acest demo a fost retras de pe PS Store, iar consolele care încă mai au acest joc instalat sunt la mare căutare.

6. F.E.A.R.

Nu cred că există gamer care să nu fi auzit măcar de seria F.E.A.R. Jocurile se concentrează pe Alma, o faţă cu puteri paranormale care se joacă realmente cu soldaţii trimişi să o aducă la tăcere. Pe parcursul seriei, jucătorii vor intră în pielea a numeroşi soldaţi şi vor încerca să rezolve, mai bine spus, să o rezolve pe Alma.

Publicat: 29 Oct. 2018, 16:59 Life
Pe aceeași temă