VIDEO! O Dacie 1300 oprita de o masina de Politie in New York! Povestea super-tare din spatele acestei imagini.

Publicat: 29 Oct. 2018, 12:43 Life

Romanul care a facut celebrul modelul asta peste Ocean nu a avut probleme in trafic ci a fost oprit de un politist curios.

O Dacie 1300 oprita de o masina de Politie in New York! Povestea super-tare. O imagine cum rar se poate vedea a fost postată pe Facebook de un român stabilit la New York. Automobilului lui, o Dacie 1.300, apare lângă o maşină a NYPD.

Proprietarul Daciei a povestit că unul dintre poliţişti, originar din Italia, l-a oprit pentru că voia să se uite la autoturismul fabricat la Mioveni. „Mi-a spus că vedea mereu Dacii când era copil şi era curios cum a ajuns maşina în Statele Unite”, le-a povestit românul prietenilor de pe Facebook. I-a asigurat însă că nu a fost oprit pentru că bătrâna Dacie nu are oglinzi laterale.

Soferul Daciei este un cunoscut pasionat de Dacii pe site-urile de specialitate din Romania si povestea lui este una foarte tare. Îl cheamă Eduard, şi este rezident în Statele Unite ale Americii din 1995. Dar cel mai important, nu a renunţat niciodată la visul american. Un vis care pentru el, s-a materializat prin prezenţa unei Dacii în SUA.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Oct. 2018, 12:43 Life
Pe aceeași temă